Καλλονή: Επαγγελματίας ο 17χρονος Γιώργος Ξύδας

Ένα δικό της παιδί προώθησε στην πρώτη ομάδα η Καλλονή, καθώς ο Γιώργος Ξύδας υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο 17χρονος (γεννήθηκε στις 14 Απριλίου του 1997) μεσοεπιθετικός κατάγεται από τη Χίο και φέτος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στην Κ20 των νησιωτών, με τη διοίκηση και τον Γιάννη Ματζουράκη, να τον επιβραβεύουν.

«Είναι ένας παίκτης που δικαιούται να έχει χρόνο συμμετοχής με τη μεγάλη ομάδα καθότι δουλεύει πολύ και έχει αξιώσεις να φτάσει ψηλά», δήλωσε για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή ο προπονητής της Καλλονής Κ20 Δημήτρης Γαβαλάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Καλλονής μας υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής της Καλλονής Κ20 Γιώργος Ξύδας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός γεννήθηκε στις 14 Απριλίου του 1997 στη γειτονική Χίο. Ήρθε στη Λέσβο για την ομάδα της Κ20 με την οποία φέτος έχει πετύχει ήδη τρία τέρματα.

Το βιογραφικό του Γιώργου Ξύδα

Γεννήθηκε στις 14 Απριλίου του 1997 στη Χίο. Έχει παίξει στις ομάδες  Π.Α.Χ. Δάφνη Χίου και Ηρακλή Θυμιανών, ενώ ήρθε στην Κ17 της Καλλονής την περίοδο 2013-2014 και αγωνίζεται από τη θέση του επιθετικού. Στόχος του είναι να ενταχθεί στην μεγάλη ομάδα. Έχει δώσει στο ποδόσφαιρο ξεχωριστή θέση στη ζωή του. Ο παίκτης που θαυμάζει περισσότερο είναι ο Σέρχιο Αγουέρο. Θεωρεί το ντεμπούτο του στην Καλλονή ως το σημαντικότερο γεγονός στη ζωή του. Είναι μαθητής στη Γ’ Λυκείου του 1ου ΕΠΑΛ Μυτιλήνης.

*Στη φωτό ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Ξύδας με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Προκόπη Καρτάλη

Σχόλια