Αποχώρηση – βόμβα, Καλιτζάκη από τα Τρίκαλα

Τεράστια έκπληξη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων η απόφαση του Γιάννη Καλιτζάκη να αποχωρήσει από την Ακαδημία των Τρικάλων.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της αποχώρησης του Γιάννη Καλιτζάκη από υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Α.Ο. Τρίκαλα και τον πάγκο της ομάδας Νέων Κ19 των Τρικάλων, χωρίς να γνωστοποιεί ούτε ο ίδιος τους λόγος που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Μέχρι πρότινος η πορεία του παλαίμαχου αμυντικού του Παναθηναϊκού, ως υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Α.Ο. Τρίκαλα και της ομάδας Νέων (Κ19) της ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα, είχε κριθεί απόλυτα επιτυχημένη και η συνεργασία του με τα παιδιά της Ακαδημίας ήταν κάτι περισσότερο από άψογη, όμως για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγος αποφάσισε να αποχωρήσει από το πόστο του.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα ένας ακόμη πρώην άσος του Παναθηναϊκού που βρισκόταν στην ομάδα, ο Γιόζεφ Βάντσικ είχε επίσης πάρει “διαζύγιο” με τα Τρίκαλα.

Η επίσημη δήλωση του Γιάννη Καλιτζάκη 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιαλιά που με έφερε στην πόλη των Τρικάλων και γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και έκανα φίλους που θα μου μείνουν σε όλη μου την ζωή και στην καρδιά μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα για την δυνατότητα που μου έδωσαν να εργαστώ στις ακαδημίες της ομάδας.

Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες που είχα στην ΠΑΕ, τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα στα Τρίκαλα και ιδιαίτερα τους γονείς οι οποίοι μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της Κ19 , στα παιδιά των ακαδημιών για την συνεργασία που είχαμε και θα τους έχω για πάντα στην καρδιά μου. 
Θα ήθελα να πω ότι οι ομάδες χτίζονται μέσα από τις υποδομές.

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά μέσα από τον Α.Ο. Τρίκαλα να διακριθούν στην ζωή τους. Για μια ακόμη φορά ευχαριστώ τον κ. Γιαλιά και εύχομαι ολόψυχα να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει. Τέτοιους ανθρώπους το Ελληνικό ποδόσφαιρο τους χρειάζεται. 

Με τιμή Γιάννης Καλιτζάκης».

Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα

«Η διοίκηση του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα ευχαριστεί θερμά τους κ.κ. Γιάννη Καλιτζάκη και Γιόσεφ Βάντσικ για την άψογη συνεργασία που είχαμε μαζί τους, για το σημαντικό τους έργο στα τμήματα υποδομής  και για όλα όσα προσέφεραν στα παιδιά της Ακαδημίας του συλλόγου μας.  Τους ευχόμαστε ότι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΟΤ»

Σχόλια