Κάλεσμα του Παναιτωλικού για τη στελέχωση των ακαδημιών

Η ομάδα του Παναιτωλικού με ανακοίνωσή της κάλεσε τον κόσμο ώστε να στελεχωθούν οι ακαδημίες της ομάδας,καθώς οι εγγραφές ξεκίνησαν.

Παρακάτω το Δελτίο Τύπου:

“Το ποδόσφαιρο είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση για τα περισσότερα παιδιά, χαρίζοντας τους μέσα από το παιχνίδι, ξεγνοιασιά, χαρά, αλλά και αδρεναλίνη. Τα βοηθάει να αποκτήσουν πειθαρχία, ωρίμανση, εστίαση στους στόχους, καλή γυμναστική και σωστή διάπλαση του χαρακτήρα. Κάνοντάς τα να ξεχνάνε τις σχολικές υποχρεώσεις τους για λίγες ώρες.

Και στην περίπτωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Παναιτωλικού, μοναδικό προνόμιο είναι η μεγάλη χαρά του παιδιού να συνυπάρχει στο Emileon με τα ποδοσφαιρικά του «είδωλα». Με τους επαγγελματίες παίκτες της ομάδας μας, να τους δείχνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου σε ορισμένες προπονήσεις.

Από το 2008 λειτουργούν ακατάπαυστα με σοβαρότητα και ομαδικό πνεύμα, μαθαίνουν τους μπόμπιρες τα μυστικά του ποδοσφαίρου στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Emileon. Να καμαρώσουν που φορούν τη φανέλα με τον ΤΙΤΟΡΜΟ. Να χαρούν το ποδόσφαιρο, να παίξουν, να αναδείξουν το ταλέντο τους. Και γιατί όχι, με τη βοήθεια έμπειρων προπονητών να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους αργότερα στα Τμήματα Υποδομής που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Super League. Ακόμα και στην επαγγελματική ομάδα, όπως τόσα παιδιά κατάφεραν τα προηγούμενα χρόνια.

Οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Παναιτωλικού άρχισαν. Απογευματινές ώρες στα γραφεία της Ακαδημίας στο Emileon. Πληροφορίες στα τηλ. 6944389815 και 694773017.

Η έναρξη των προπονήσεων ορίστηκε για τις 4 Σεπτεμβρίου και μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά ηλικίας από 5 έως 14 ετών.

 

Τα ηλικιακά τμήματα και οι ημέρες προπόνησης είναι:

Γεννηθέντες 2004 – 2005

Έναρξη Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στις 5.00 μ.μ. και προπονήσεις κάθε Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή, στις 5.00 μ.μ.

 

Γεννηθέντες 2006 – 2007

Έναρξη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 7.00 μ.μ. και προπονήσεις κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη, στις 7.00 μ.μ.

 

Γεννηθέντες 2008 – 2009

Έναρξη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 5.30 μ.μ. και προπονήσεις κάθε Δευτέρα – Τετάρτη, στις 5.30 μ.μ.

 

Γεννηθέντες 2010 – 2011 – 2012 – 2013

Έναρξη προπονήσεων τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 8.00 μ.μ. και προπονήσεις κάθε Δευτέρα – Τετάρτη στις 8.00 μ.μ. για το μήνα Σεπτέμβριο και στις 4.00 μ.μ. για το υπόλοιπο έτος.

 

Έλα στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ!

Μη χάσεις αυτή την ευκαιρία!

Απόλαυσε την εμπειρία!!!”

Σχόλια