Κ20: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ 0-1

Επιστροφή στις νίκες η Ξάνθη

Νικηφόρα πέρασε από το Αγρίνιο η ομάδα Νέων Κ20 της Ξάνθης, καθώς επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης του Παναιτωλικού, στο παιχνίδι που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο Emileon, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Στις επιτυχίες επέστρεψαν οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη οι οποίοι σκόραραν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δουλγέρη στο 34ο λεπτό του αγώνα, σε ένα ημίχρονο που είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ.

Η ξανθιώτικη ομάδα έφτασε στους 16 βαθμούς ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 11.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Ματσούκας (Βαλιανός – Γαλανόπουλος) της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Θεοδωρόπουλος, Πριόνας, Μπακογιάννης (72′ Αλομπισάτ), Χριστογιάννης, Γιαννιώτης Δ., Τσιγγάρας, Μπελεβώνης, Νταλακούρας (85′ Κυζιρίδης), Γκασούκας. Βακράκος (65′ Κοτρώτσος), Καββαδίας.

ΞΑΝΘΗ: Τζελέπης, Πεταλωτής, Γιανναράκης, Χασάνογλου, Παπάζογλου, Τσάπαρης (85′ Πατσιώρας), Αγγελόπουλος, Δουλγέρης, Σουλεϊμάν, Καλογιάννης (86′ Στοΐνοβιτς), Σαμπανίδης (75′ Ιωάννου).

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Σχόλια