Φλύαρη… η ΑΕΚ – Τον πρώτο τους βαθμό πήραν οι Νέοι της Λαμίας
Με λευκή ισοπαλία ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Νέων Κ20 της Λαμίας και της ΑΕΚ, που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Ανθήλης, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.
Τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε η Λαμία μιας και κατάφερε να μη δεχθεί γκολ, ενώ είχε κάποιες ευκαιρίες να πάρει και τη νίκη.
Από την άλλη η ΑΕΚ ήταν αρκετά φλύαρη στο παιχνίδι της, με τους παίκτες της να φθάνουν έξω από την περιοχή, αλλά δύσκολα έμπαιναν σε αυτή. Οι κιτρινόμαυροι στην επανάληψη πίεσαν και δημιούργησαν φάσεις, ιδιαίτερα με μακρινά σουτ. Σε ένα απ’ αυτά που εκτέλεσε ο Χριστόπουλος στην κίνηση, η μπάλα κόντραρε και σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι, ενώ στο σουτ στην επαναφορά, η μπάλα πέρασε άουτ.
ΑΕΚ (Γ. Σίμος): Γκίνης, Σταμούλης, Μπούσης, Κολιμάτσης, Τσιβελεκίδης, Στυλιανόπουλος, Σαρδέλης (74’ Ψάνης) , Μπότος (75’ Ρούσσος) , Χριστόπουλος, Σπηλιώτης, Μωραϊτακης (56’ Ζιώγας).
ΛΑΜΙΑ (Λ. Παπανικολάου): Σκιαθίτης, Καραγιάννης Χ., Μπουσάι, Αντωνίου, Νικολακούλης, Φούντας, Καρακούσης (76’ Δήμας), Μουρούτης (35’ Κωστίκας), Πατσαρούχας, Μανιάς (85’ Καραγιάννης Η.), Λαμπρόπουλος.