Κ20: Φιλική ήττα από τον Παναιτωλικό, ο Παναθηναϊκός

Η Κ20 του Παναθηναϊκού έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τον Παναιτωλικό. Χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του ο Συλαϊδόπουλος.

Το πρώτο φιλικό στην διάρκεια της προετοιμασίας της έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου η Κ20 του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό στην Παιανία.

Οι πράσινοι είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν μετά το πρώτο δεκαήμερο προπονήσεων και να δοκιμάσουν κάποια από τα πράγματα που δουλεύουν έως τώρα στην προετοιμασία τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ουσιαστικά ο τεχνικός του τριφυλλιού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε δυο ενδεκάδες ενώ χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του. Οι πράσινοι γνώρισαν την ήττα με 2-1 με τον Κώστα να είναι ο σκόρερ του τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός (α’ μέρος): Μπότσαρης, Παλασκώνης, Ντόκο, Σαντικάι, Ζερβόπουλος, Μαυρουδής, Τζαβίδας, Σερπέζης, Σούλτσε, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης.

Παναθηναϊκός (β’ μέρος): Χριστοδούλης, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος, Μανιδάκης, Σπίνος, Ηλιάδης, Ζαγαρίτης (Παλασκώνης), Σερπέζης (Αθανασακόπουλος), Παπαδόπουλος, Ξεπαπαδάκης, Κώστας.

Στο φιλικό του Σαββάτου δεν αγωνίστηκαν εξαιτίας κάποιων μικροενοχλήσεων και τραυματισμών οι Ζωγραφάκης, Καλομοίρης, Αλεξανδρόπουλος, Σταμούλης και Καραγιάννης ενώ ο Σκεντεράι θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων από Δευτέρα.

Τη Δευτέρα το πρωί μάλιστα η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει για τον Βώλακα της Δράμας όπου θα παραμείνει για μια εβδομάδα πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Από sport24.gr Πέτρος Παπαμακάριος

Σχόλια