Κ20: Φιλική ισοπαλία Ολυμπιακού και Πανιωνίου στο Ρέντη

Πρεμιέρα, έστω και ανεπίσημη, για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Με τον Ρικάρντο Πέρες στον πάγκο για πρώτη φορά, η Κ20 αντιμετώπισε σε φιλικό την αντίστοιχη του Πανιώνιου στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Με το ματς να ολοκληρώνεται ισόπαλο 1-1.

Οι δύο προπονητές, ο Πορτογάλος Ρικάρντο Πέρες του Ολυμπιακού και ο Δημήτρης Κοροπούλης του Πανιωνίου, έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιδιά. Είναι χαρακτηριστικό πώς και με τις δύο ομάδες 50 παιδιά πήραν έστω και λίγα λεπτά συμμετοχής.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με τον Δαυίδη στο 60ό λεπτό, για να ισοφαρίζει για τον Ολυμπιακό ο Μαρίνος δεκαπέντε λεπτά αργότερα (75’), διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Δήμος, Κοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Ζαχαράκης, Φυτόπουλος, Νεοφυτίδης, Φέκκας, Κωστανάσιος, Ράμα, Τσερκώνης. Στο δεύτερο μέρος ξεκίνησαν οι Στουρνάρας, Γαλούπης, Μποσκουΐδης, Πέιος, Κωνσταντινίδης, Ξενιτίδης, Γλυνός, Μούγιος, Μαρίνος, Βοϊδονικόλας, Μπουλάρι, ενώ αγωνίστηκαν ακόμα και οι Νικόλης, Ντουμάνης, Βοΐλης, Καραργύρης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τζήνας, Ιωαννίδης, Τριάντης, Σεμερτζάκης, Αγγέλης, Φίλων, Ζώτος, Τσιντώνης, Δημητρίου, Π. Νομικός, Δουγένης. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησαν οι Πασαλημανιώτης, Φλαμπούρης, Μπουσάι, Βαλιουτής, Καμπουρούδης, Ατζέλι, Οικονόμου, Καρούτζος, Τζανετής, Δαυίδης, Καλαμάρης, ενώ έπαιξαν και οι Γρίβας, Π. Νομικός.

Σχόλια