Ματσάρα στην Τρίπολη – Πρωταγωνιστής ο Νικολακόπουλος που έκανε χατ-τρικ και έδωσε τη νίκη στους Αρκάδες
Σε ένα όμορφο ματς με πέντε γκολ και ανατροπές στο σκορ, η ομάδα Νέων Κ20 του Αστέρα Τρίπολης επικράτησε με 3-2 της αντίστοιχης του Πανιωνίου, στο παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, στο βοηθητικό γήπεδο του «Θ. Κολοκοτρώνης» στην Τρίπολη, για την 8η αγωνιστική, του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.
Σ’ ένα συναρπαστικό ματς με γρήγορο ρυθμό, πολλές ευκαιρίες και εναλλαγές συναισθημάτων, ο Αστέρας, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλέξη Νικολακόπουλο ο οποίος σημείωσε και τα τρία γκολ, πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0.
Οι κυανέρυθροι προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό με ατομική ενέργεια και πλασέ του Οικονομίδη, αλλά στο 40′ ο Νικολακόπουλος ισοφάρισε με εξαιρετική καρφωτή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τζάνγκ.
Στο 69ο λεπτό ο Αστέρας πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα. Ο Τζάνγκ και πάλι με εξαιρετική κάθετη ασίστ έβγαλε μόνο τον Νικολακόπουλο και ο νεαρός επιθετικός πέρασε την μπάλα πάνω από τον Αστρά για το 2-1!
Ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 2-2, με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Τσακιργιάννη στο 75′, αλλά ο Νικολακόπουλος είχε και πάλι απάντηση. Στο 83′ με παλικαρίσια κίνηση μπήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με διαγώνιο πλασέ έδωσε τη νίκη στον Αστέρα!
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Τσιμόπουλος, Τσέκος, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Φωτόπουλος, Μπλάτσος, Γλέζος, Κανελλόπουλος, Μαρίνος, Jang, Νικολακόπουλος. Επαιξαν και οι: Κομνηνός, Ασημάκης, Κάρδαρης.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Αναμένεται
VIDEO
Δείτε στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης