Στην Κ20 του Αστέρα Τρίπολης ο 97άρης Ειρηναίος Δελής

Ο Ειρηναίος Δελής είναι μια από τις μεταγραφές του Αστέρα Τρίπολης για την ομάδα  Κ20.

Ο γεννημένος το 1997 Τεγεάτης παίκτης, έπαιζε στην ομάδα της πόλης του τα τρία τελευταία χρόνια και ήταν από τους αναντικατάστατους. Κάλυπτε με μεγάλη επιτυχία την δεξιά πλευρά της άμυνας , βοηθώντας παράλληλα και την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.

Στον Αστέρα Τρίπολης δεν δοκιμάστηκε για πρώτη φορά. Και τα προηγούμενα χρόνια, «πέρασε»  από τα δοκιμαστικά της ομάδας των Ακαδημιών, αλλά τελικά η ομάδα του έκρινε πως ήταν απαραίτητος για το ρόστερ της.

Τελικά φέτος η μεγάλη επιθυμία του νεαρού αμυντικού έγινε πραγματικότητα.

Ο Ειρηναίος Δελής δήλωσε στο arcadiasports.gr : «Πρώτα από όλα ευχαριστώ την διοίκηση της Τεγέας και όσους με στήριξαν, για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο που βρίσκομαι. Πέρασα ωραία χρόνια στην ομάδα της πόλης μου και κέρδισα πολλές εμπειρίες. Θέλω να πιστεύω πως με τις εμπειρίες που έχω κερδίσει τόσα χρόνια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Ε .Π. Σ. Αρκαδίας και με την δουλειά που θα γίνει στην νέα μου ομάδα, θα γίνω καλύτερος. Είμαι ευχαριστημένος που πάω στον Αστέρα Τρίπολης και ευελπιστώ να βγούμε κερδισμένοι και οι δύο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους των Ακαδημιών που με προτίμησαν και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω».

Πηγή:arcadiasports.gr

Σχόλια