Κ20: Αναβλήθηκε το ματς του Ηρακλή με την ΑΕΚ στη Μίκρα – Μικραίνουν κι άλλο τον Ηρακλή!

Ένα σκηνικό ντροπής για τον ιστορικό Ηρακλή έλαβε χώρα σήμερα, καθώς ο αγώνας της ομάδας Κ20 με την αντίστοιχη της ΑΕΚ στο γήπεδο της Μίκρας δε διεξήχθη λόγω του γεγονότος πως δεν υπήρχαν λεφτά για να κουρευτεί το χορτάρι και να βαφτούν οι γραμμές του γηπέδου!

Τελικά έχει και πιο χαμηλά για τον Ηρακλή: πέραν της απίστευτης «ταλαιπωρίας» που υφίσταται όλη τη χρονιά η μεγάλη ομάδα, το κακό έχει… επεκταθεί και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου: η ομάδα Κ17 δεν είχε πάει, λόγω έλλειψης χρημάτων, στην Κέρκυρα για ν’ αγωνιστεί κόντρα στον ΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ τον ίδιο «δρόμο» είχε ακολουθήσει και η αντίστοιχη της Κ20 που δεν έκανε το ταξίδι στην Κρήτη για να παίξει απέναντι στον Πλατανιά.

Σήμερα, ωστόσο, τρυπήθηκε και ο πάτος του βαρελιού: η Κ20 του συλλόγου της Θεσσαλονίκης υποδεχόταν την ΑΕΚ στο γήπεδο της Μίκρας, όμως το ματς δεν έγινε εξαιτίας του ότι δεν υπήρχαν χρήματα για να πληρωθεί ο άνθρωπος του γηπέδου προκειμένου να κουρέψει το χορτάρι και να βάψει τις γραμμές στην έδρα του «Γηραιού»!

Ο υπεύθυνος της Μίκρας είχε ενημερώσει εδώ και καιρό για το υφιστάμενο πρόβλημα, όμως κανείς μάλλον δεν τον άκουγε. Είναι χαρακτηριστικό πως και στους προηγούμενους αγώνες που διεξήχθησαν στη Μίκρα η συντήρηση γινόταν από τον άνθρωπο του γηπέδου, με λεφτά που έδιναν οι προπονητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Κάπως έτσι, το σημερινό ματς αναβλήθηκε με υπαιτιότητα των γηπεδούχων και ακόμα ένα σκηνικό ντροπής ήρθε να προστεθεί στα υπάρχοντα, με τον Σάββα Κωφίδη- τον υπεύθυνο των μικρών ομάδων- να έχει μείνει να παλεύει μόνος του, όμως ν’ αδυνατεί να βρει λύσεις.

Πηγή sdna.gr

Σχόλια