Καλύτερος ο ΟΦΗ – Έχασαν πέναλτι οι Κρητικοί που έπαιζαν από το 60′ με 10 παίκτες – Με πέναλτι το γκολ του Βόλου
Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Κ19 του Βόλου και του ΟΦΗ, που έγινε στο E.A.K. Βόλου, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος K19 της Super League.
Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό α’ ημίχρονο και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 10’ με το σουτ του Κορνιλάκη να περνά άουτ, μετά από σέντρα του Αποστολάκη. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Λαμάι στο 23’, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο ίδιος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γιακουμάκη, έστειλε την μπάλα ξανά εκτός εστίας.
Στο 33’ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι, με τον Λαμάι να το εκτελεί, χωρίς να καταφέρνει να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.
Ένα λεπτό πριν τη λήξη του α’ ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ακριβόπουλου έκαναν το 1-0, σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες.
Ο ΟΦΗ, ο οποίος έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 60’, λόγω αποβολής του Χνάρη (δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα), κατάφερε να ισοφαρίσει στο 63ο λεπτό, με τον Θεοδοσουλάκη να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Πουλιανά.
Στο 85’ ο ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, με τον Φαϊτάκη να σουτάρει από την μικρή περιοχή και την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ στο 87’ ο Λέλεκας έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, ήταν όμως άστοχος.
ΒΟΛΟΣ: Αναμένεται
ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Σακαλίδης, Χνάρης Κ., Κορνιλάκης, Σημαιάκης, Γωνιωτάκης (58′ Θεοδοσουλάκης), Βασιλάκης, Χνάρης Γρ., Λέλεκας, Γιακουμάκης (70′ Αμανάκης), Λαμάι (83′ Φαϊτάκης), Αποστολάκης.