Κ19: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ 5-0

Ανέβασε στροφές ο Παναθηναϊκός – Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα στο Βόλο, στη Λεωφόρο

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα Κ19 του Παναθηναϊκού, καθώς επικράτησε με το εμφατικό 5-0 της αντίστοιχης ομάδας του Βόλου, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο “Απ. Νικολαΐδης”, για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League.

Οι πράσινοι μόλις στο 2′ άνοιξε το σκορ με πλασέ του Κρυπαράκου, και  στο 8′ έγινε το 2-0 με γκολ του Λαζαρίδη, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός έκανε το 3-0 στο 69′ με τον Μ. Τζαβίδα και το 4-0 στο 78′ με τον νεοεισελθόντα (74′) στη θέση του Σ. Τζαβίδα, Στόιο. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 89′, ο Μ. Τζαβίδας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κ. Φραντζέσκος): Οικονομάκης, Τουρκοχωρίτης, Λαζαριδης, Ρόμπι, Σιδεράς, Σ.Τζαβίδας, Κρυπαράκος, Καρβούνης, Μ.Τζαβίδας, Αθανασακόπουλος, Μπιλάλ. Επαιξαν και οι Κωστόπουλος, Βόσσος, Τορρά, Στόιος, Δημοσθενιάδης.

ΒΟΛΟΣ (Α. Μάνδαλος): Κραβαρίτης, Παπασακελλαρίου, Αγερώτης, Χαλκίδης, Λογάρας, Ίννος, Φουρίκης, Μεγαγιάννης, Μπάλλας, Θεοδωρίδης, Δεληγιαννίδης. Επαιξαν και οι Μαλαμούλης, Μυλωνάς, Τζιάννης, Σανάι.

Τα έως τώρα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Σχόλια