Κ19: ΙΩΝΙΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ 5-0

Πρώτη νίκη με πεντάρα ο Ιωνικός

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα Κ19 του Ιωνικού, καθώς επικράτησε με το εμφατικό 5-0 της αντίστοιχης ομάδας της Λαμίας, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο “Παντελής Νικολαΐδης”, για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League.

Η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου, ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και δημιουργώντας ευκαιρίες.

Το σκορ άνοιξε ο Βλαχίδης στο 25′, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Λιοφάγος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Ιωνικός ήταν καταιγιστικός και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 60′ ο Μπονέτι έκανε το 3-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στο 75′ ο Ντόσκορης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, στο 80′ ο Βλαχίδης σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 85′ ο Γραμμένος διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Νικολακόπουλος, Λιοφάγος, Βέση, Αντωνέας, Κότζα, Ψύχας, Μπονέτι, Καραμπίνης, Βλαχίδης, Παντελαίος, Γραμμένος. Αγωνίστηκαν ως αλλαγή: Γιαλεδάκης, Παυλίδης, Ντόσκορης, Δάλλας και Κοντομίχης.

ΛΑΜΙΑ (Λάκης Παπανικολάου): Αναμένεται

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Σχόλια