Κ19: ΑΕΚ – ΛΑΡΙΣΑ 4-1

Ανατροπή και …τεσσάρα η ΑΕΚ – Χατ τρικ ο Μιχάλης Κοσίδης

Η ομάδα Κ19 της ΑΕΚ επικράτησε με 4-1 της αντίστοιχης της ΑΕ Λάρισας στο παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Super League.

Παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16′ με τον Ζαχαράκη, η ΑΕΚ απάντησε άμεσα και ανέτρεψε την κατάσταση πριν το ημίχρονο με τα τέρματα που πέτυχαν ο Κοσίδης στο 29′ και ο Σαρδέλης στο 43′.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ συνέχισε να είναι καλύτερη και να δημιουργεί ευκαιρίες, γεγονός που επέτρεψε στον Κοσίδη να «υπογράψει» το πρώτο χατ τρικ της Κ19 της ΑΕΚ για την τρέχουσα σεζόν, σκοράροντας στο 53′ και στο 55′, αξιοποιώντας πάσες του Σαρδέλη που έρχονταν ως κατάληξη ωραίων ομαδικών συνεργασιών.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Σαρδέλης (ΑΕΚ) Χαλάτσης, Ζαχαράκης (ΑΕΛ)

ΑΕΚ (Ηλίας Καλοπήτας): Θεοχάρης, Λιωνής, Κώτσιος, Καραβίδας (67′ Αρβανίτης) Σταμούλης (78′ Τόλιος) Ποζατζίδης (78′ Δημητρίου) Ρουκουνάκης (67′ Κορομηλάς) Σαρδέλης (67′ Τσιγαρίδης) Τσαρούχας, Μαχαίρας, Κοσίδης.

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Σουλούκος, Μπουζούκης, Αγγελούλης, Φουρκιώτης, Μαλάκος (73′ Σουμπάση) Καμπέρης (73′ Σταμάτης) Κοτσιανούλης, Χαλάτσης (80′ Μιλτιάδης) Δακτύλας, Κορτσάρι, Ζαχαράκης.

Σχόλια