Κ17: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 3-0

«Τριάρα» στο ρελαντί ο Παναθηναϊκός – Πολύ εύκολα οι Εφηβοι του Παναθηναϊκού επικράτησαν με 3-0 του Πλατανιά

Χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα και παρά τα σταθερά χαμηλά… ποσοστά ευστοχίας της η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε άνετα με 3-0 της αντίστοιχης του Πλατανιά στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ17 Super League.

Εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ εξελίχθηκε η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στο Κορωπί, με τον Παναθηναϊκό όχι μόνο να επιβεβαιώνει την ανωτερότητά του και να επικρατεί άνετα, με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο (φωτο), να προβαίνει σε rotation δίνοντας χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες σε παιδιά, που δεν είχαν μέχρι σήμερα πολύ χρόνο συμμετοχής.

Η εξέλιξη του αγώνα βοήθησε προς αυτήν την κατεύθυνση καθώς οι «πράσινοι» προηγήθηκαν αρκετά νωρίς και συγκεκριμένα στο 25’. Ο Τζαβίδας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με σουτ εντός περιοχής απλοποιώντας την κατάσταση για την ομάδα του.

Το 2-0 δεν άργησε να έρθει και αυτή τη φορά προέκυψε από στατική φάση. Ηταν το 33’ όταν ο Ηλιάδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Καραγιάννης πήρε την κεφαλιά για να διπλασιάσει τα γκολ για την ομάδα μου.

Το ημίχρονο έκλεισε με αυτό το σκορ και τον Παναθηναϊκό ως συνήθως να έχει χάσει αρκετές ευκαιρίες για να το διευρύνει ακόμα περισσότερο.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 54’ από τον Βαγιαννίδη με σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από πάσα του Μαυρουδή από δεξιά. Το υπόλοιπο της αναμέτρησης κύλισε χωρίς αλλαγές στο σκορ ή την εικόνα του αγώνα κρατώντας τον Παναθηναϊκό μόνο πρώτο στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος):  Χριστοδουλής, Βαγιαννίδης, Ζαγαρίτης, Σπίνος, Καραγιάννης, Μαυρουδής, Τζαβίδας, Ηλιάδης, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Δάκτυλας. Αγωνίστηκαν επιπλέον οι: Κώστας, Ντοματάς, Καλαμπόκας, Σαμαράς και Τσιμπόκας.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Ριτζάκης): Ιωσ. Γεωργιλαδάκης, Ψαρουδάκης, Σαρρής, Μαράκης, Νιαυραδάκης, Τζουγκράκης, Καραταράκης (55′ Μαλαμάς), Στεφανίδης (40′ Φασαράκης), Νίκολι (75′ Αλιφιεράκης), Σταυρουλάκης (80′ Γιαννικάκης), Παπιομίτογλου (70′ Νταγκουνάκης).

Σχόλια