Κ17: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΦΗ 1-1

Μόνοι  πρώτοι στην κορυφή της Βαθμολογίας οι πράσινοι – Φινάλε… θρίλερ – Στο 95’ το γκολ νίκης του τριφυλλιού – Πολύ αξιόμαχος ο ΟΦΗ, φλέρταρε την ισοπαλία – Ντεμπούτο  Τασουνίδη στον πράσινο πάγκο της Κ17

Τη νίκη με ανατροπή πανηγύρισε η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού, καθώς επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης του ΟΦΗ, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο  “Απόστολος Νικολαΐδης”, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Η Κ17 του Παναθηναϊκού παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα.

Οι Πράσινοι παρά το γεγονός πως ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης χρειάστηκαν ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για να μπορέσουν να πανηγυρίσουν το τρίποντο επί των Κρητικών. Ενδεικτικό δε της εικόνας του αγώνα, ήταν πως στο φινάλε οι τελικές ήταν 18 για το Τριφύλλι έναντι μόλις 6 των φιλοξενούμενων.

Το ματς στο πρώτο μέρος είχε γρήγορο ρυθμό, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο αλλά και τις ευκαιρίες για να σκοράρουν. Παρ’ όλα αυτά, δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν με αποκορύφωμα φυσικά το χαμένο πέναλτι του Βολάκη στο 21’, όταν ο τερματοφύλακας των Κρητικών έδιωξε την μπάλα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, όμως ο Κυριόπουλος δεν μπόρεσε από πλεονεκτική θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Κάπως έτσι, φτάσαμε στο 59’ όταν ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι με τον Σωμαράκη να αναλαμβάνει την εκτέλεση για το 0-1 και ευστοχώντας έδοσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι Πράσινοι πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση και δικαιώθηκαν στο 77’ όταν ο Καλός μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Καλοσκάμη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και «έγραψε» το 1-1.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέτρου Τασουνίδη, που έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Κ17,  δεν σταμάτησαν να πιστεύουν στην ανατροπή και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Καλοσκάμη βρήκαν και δεύτερο γκολ που τους χάρισε τη νίκη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πέτρος Τασουνίδης): Παναγάκος, Καμαρός (83’ Καπαματζιάν), Τσιάβος, Ζεϊμπέκης, Αλεβιζάκης, Ψύλλας (58’ Λιατίφης), Συμεωνίδης (83’ Παπανικολόπουλος), Βολάκης, Κυριόπουλος (74’ Καλός), Καλοσκάμης, Νταμπίζας (58’ Δήμος).

ΟΦΗ (Αντώνης Αποστολάκης): Μιράσι, Αμανάκης, Σημαντηράκης (60′ Σαντοριναίος), Κώττης, Βιτώρος (80′ Μακράκης), Χαλκιαδάκης (45′ Φαιτάκης), Θεοδωσουλάκης, Καρανδινός (60′ Χότζα), Σωμαράκης, Αποστολάκης, Γεωργαλής (80′ Φανουράκης).

Τα σημερινά αποτελέσματα και η έως τώρα βαθμολογία

 

Σχόλια