Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στη Λιβαδειά η Κ17 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης του Λεβαδειακού.
Η ομάδα του Τάσου Θέου απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο και είχε ευκαιρίες με τους Μπουλάρι, Φέκκα και Ντούλο για να πετύχει πολλά γκολ.
Το 1-0 σημείωσε με ωραίο ατομική ενέργεια και σουτ στο 32′ ο Φέκκας και το 2-0 ο Γεωργαντής στο 68′ με πέναλτι, το οποίο κέριδσε ο Μπόνιος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Λέντας): Κωνσταντινόπουλος, Τσιώλης, Σκλαβούνος, Νικολάου, Μολές, Σαχίνης, Κακός, Λεχουρίτης, Λεσκόφτσης, Τσώκος, Φουφούνης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θέος): Βεζύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Τασιάς, Γλυνός, Τσακίρης, Μούγιος, Μπουλάρι, Φέκκας, Ντούλος. Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σφύρλας, Γεωργαντής, Ζαχαράκης, Μπόνιος, Ράμα, Τσέργας, Τσαγκαλίδης, Κοτσιανούλης, Μπαλωμένος, Δολαψάκης, Μποσκουϊδης.