Κ17: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 8-1

Και …λίγα ήταν

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η ομάδα Κ17 του Ατρόμητου, καθώς επικράτησε με το εμφατικό 8-1 της αντίστοιχης του Απόλλωνα, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Ηφαίστου Περιστερίου, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Mε την παρουσία του Γιώργου Σπανού που απόλαυσε την next generation από την κερκίδα και του Γιάννη Αγγελόπουλου στον πάγκο, ο Ατρόμητος Κ17 παρέδωσε μαθήματα απλότητας αλλά και εκτελεστικής δεινότητας διαλύοντας την αντίστοιχη του Απόλλωνα Σμύρνης. Να σημειώσουμε ότι ο Απόλλωνας είχε επικρατήσει την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0 της ΑΕΚ.

Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη ήταν ασυγκράτητη και όσο και αν ήθελε να φρενάρει το δαιμονιώδη ρυθμό της το κοντέρ με το σφύριγμα της λήξης σταμάτησε στα «οκτώ» (ημίχρονο 2-0).

Πρωταγωνιστής ο Παροτσίδης που πέτυχε καρέ τερμάτων, δύο τέρματα σημείωσε ο Οικονόμου που αγωνίστηκε στο β’ ως αλλαγή και από ένα οι Δαλαμήτρας, Ζάννης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Δήμος, Γεωργόπουλος, Λάγγας, Γκαμάνης, Ζάννης, Καραμάνης, Παροτσίδης, Ντόκο, Δαλαμήτρας, Γκουτίδης, Μπουρνέλης. Έπαιξαν και οι Πάζα, Σταματούλας, Οικονόμου, Μάδι, Καλομοίρης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Αναμένεται

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Σχόλια