Κ15: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ 5-0

Πεντάρα και κορυφή για την Κ15 του Ολυμπιακού

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω τον Παναθηναϊκό, πέρασε η ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού  μετά τη νίκη της με 5-0 επί της αντίστοιχης του ΟΦΗ, στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής που είχε διακοπεί λόγω βροχόπτωσης και ο Ολυμπιακός είχε προλάβει να προηγηθεί στο 10’ με τον Παπακανέλλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον ΟΦΗ και αποχαιρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τον Νίκο Τοπολιάτη και παράλληλα αφιερώνοντας τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7, οι Πειραιώτες ήταν καταιγιστικοί μετά το πέρας του πρώτου 40λεπτου.

Ο Μοίρας στο 60’ έκανε το 2-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Φίλος «κλείδωσε» το τρίποντο. Με τέρμα του Κωστούλα στο 75ο λεπτό έγινε το 4-0, για να έρθει και πάλι ο Μοίρας στο 80′ να διαμορφώσει το τελικό 5-0.

Η νίκη αυτή έφερε τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση με 32 βαθμούς μετά από 14 αγωνιστικές, στο +2 από τον Παναθηναϊκό που έπεται.

ΟΦΗ: Χαλκιαδάκης, Γωνιανάκης, Σαντοριναίος, Σαλούστρος, Κώτης (30’ λ.τ. Χότζα), Φαϊτάκης, Καρανδινός, Τζεβαμπινάς (50’ Φανουράκης), Σημαντηράκης (65’ Κλάδος), Ζαχαριουδάκης, Μάρα (65’ Μακράκης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έξαρχος, Νίνος, Χουρδάκης (Καλυμνιός 70’), Φίλος, Κωστούλας, Σταράκης, Γατόπουλος (Παπακανέλλος 60’), Βλέτσας (Ρούτσι 40’), Μοίρας, Μαυρόπουλος (Διαμαντόπουλος 60’), Αθανασίου (Αρσενίδης 65’).

Σχόλια