ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ – ΤΖΟΥΝΙΟΡ – 1η Ακαδημία ΒΑΖΕΧΑ – 2η Ακαδημία ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ – 3η Ακαδημία ΜΠΑΤΙΣΤΑ

Τα τμήματα υποδομής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ με την ονομασία 2ο SUMMER CAMP «ΑΠΗΛΙΟΝ 1890» στα γήπεδα του προπονητικού κέντρου του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ «ΑΠΗΛΙΟΝ» στο Κορωπί και το οποίο διήρκησε σχεδόν ένα μήνα, από 16/05/2011 – 12/06/2011.

Στην κατηγορία Τζούνιορ ο μικρός τελικός και ο μεγάλος τελικός έγιναν το Σάββατο 11/6/2011. Γιορτή του ποδοσφαίρου στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, με δεκάδες παιδιά να ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο και τους γονείς τους να τους θαυμάζουν και να τους χειροκροτούν από την εξέδρα.

Μικρός τελικός

Ακαδημία ΜΠΑΤΙΣΤΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ(2001)  6-1

Στον μικρό τελικό, αναμετρήθηκαν οι ομάδες της Ακαδημίας ΜΠΑΤΙΣΤΑ και του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ 01.

Στο 1ο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο. Μάλιστα η ομάδα του Πανιωνίου κατάφερε να προηγηθεί. Όμως η ομάδα της Ακαδημίας ΜΠΑΤΙΣΤΑ, έχοντας βάθος στον πάγκο ανέτρεψε το σκορ και το ημίχρονο έληξε 2-1. Το δεύτερο ημίχρονο, ανήκε στην Ακαδημία ΜΠΑΤΙΣΤΑ, η οποία δείχνοντας ποιότητα και παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, έβαλε άλλα τέσσερα τέρματα στους κυανέρυθρους και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 6-1 υπέρ της Ακαδημίας ΜΠΑΤΙΣΤΑ.

Βέβαια η επιτυχία των μικρών του Πανιωνίου (γεννηθέντων το 2001) ήταν μεγάλη, διότι, παρότι οι μικρότεροι του τουρνουά, έφτασαν μέχρι τους τέσσερις της διοργάνωσης, παλεύοντας με πάθος, κάθε ματς ξεχωριστά. Τα γκολ για την ομάδα της Ακαδημίας ΜΠΑΤΙΣΤΑ πέτυχαν οι Βουγιουκλίδης (2), Μανασίδης (2), Καβουρίνος και Τσιριγώτης, ενώ για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ σκόραρε ο Ντοβίνος.

Ακαδημία ΜΠΑΤΙΣΤΑ : Καλαφάτης, Μαθές, Βουγιουκλίδης Δ., Βουγιουκλίδης Ι., Πιτσίνης, Μανασίδης, Χαριτίδης, Καβουρίνος, Αντωνίου, Εραλίδης, Πετρίδης, Δέδες, Στέφου, Σιδέρη Αθηνά.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ(2001) : Σόφης Γ., Σιαμέτης, Σφικτός, Αρβανίτης, Μυλονόπουλος, Σιώτος, Φωτόπουλος, Ντοβίνος, Βαλμάς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ(2001)Ακαδημία ΜΠΑΤΙΣΤΑ

Μεγάλος τελικός

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΑΖΕΧΑ 1-3

Στον μεγάλο τελικό των τζούνιορ, αναμετρήθηκαν οι ομάδες του Πανιωνίου και της Ακαδημίας Βαζέχα. Η πολύ ζέστη κούρασε τους παίκτες του Πανιωνίου, οι οποίοι δεν είχαν αλλαγές από τον πάγκο σε  αντίθεση με την Ακαδημία Βαζέχα, οι οποίοι είχαν ένα πολυπληθέστατο πάγκο. Και οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας εξαίρετα στοιχεία.

Η Ακαδημία Βαζέχα, έδειξε ότι είναι ένα οργανωμένο σύνολο και διαθέτει στις τάξεις της εξαίρετα ταλέντα. Κυκλοφορούσε την μπάλα με ευκολία, δημιουργώντας αρκετές φάσεις, μπροστά από τα καρέ του Πανιωνίου, τρείς από τις οποίες μετουσιώθηκαν σε γκολ. Η ομάδα του Πανιωνίου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά ήταν άτυχη σε κάποιες επιθετικές ενέργειες. Ήταν ένα συμπαγές σύνολο, με πολλές ποδοσφαιρικές αρετές. Τα γκολ για την ομάδα της Ακαδημίας ΒΑΖΕΧΑ πέτυχαν οι Αναστασίου, Σιαφάκας και Γκούφας ενώ για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ σκόραρε ο Σόφης Α.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (2000) : Σιαμέτης, Λυμπερόπουλος, Υφαντής, Καρκαλέτσος, Σόφης Α., Βλαστός, Δαυίδης, Κασσάρας, Καλτσίδης, Ντούμης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΑΖΕΧΑ : Εμμανουήλ, Κόλλιας, Γκούφας, Καλαμάτας, Αναστασίου, Ασκοτίδης, Αρκουλάκης, Σιαφάκας, Προίσκος, Σαμαράς, Μπρότσι, Ιωαννίδης, Δελούκας, Θεριός, Τσιριγώτης, Μαντζεβελάκης, Παπαδιονύσιος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2000ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΑΖΕΧΑ

Τελετή Λήξης

Μετά το τέλος του Μεγάλου τελικού της κατηγορίας των τζούνιορ, ακολούθησε η τελετή λήξης.

Τις απονομές στους ποδοσφαιριστές, τις έκανε ο Διευθυντής του προπονητικού κέντρου του Πανιωνίου κ. Λουκάς Τσελέντης και οι προπονητές των ομάδων.

Πρώτος σκόρερ στην κατηγορία των τζούνιορ ήταν ο Αρβανίτης Εμμανουήλ της ομάδας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.


Πολυτιμότερος παίκτης (MVP) του τουρνουά αναδείχθηκε o Αναστασίου Δημήτρης της Ακαδημίας ΒΑΖΕΧΑ.

Κατόπιν απονεμήθηκαν τα κύπελλα στις τρεις πρώτες ομάδες του τουρνουά και μετάλλια σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Και κολυμβητές…

Οι μικροί ποδοσφαιριστές μετά το τέλος της τελετής λήξης και λόγω της αφόρητης ζέστης, βρήκαν την ευκαιρία να δροσιστούν και να παίξουν στην πισίνα του προπονητικού κέντρου του Πανιωνίου, μαζί με τους προπονητές τους.

 

Ο χορηγός

Στον πρώτο σκόρερ και στον πολυτιμότερο παίκτη, δόθηκε μία ολοκληρωμένη εξέταση αγγλικών City & Guilds προσφορά του ομίλου PEOPLECERT,  Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού,  ο οποίος διαχειρίζεται ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προγραμμάτων πιστοποίησης όπως ECDL, City & Guilds, ITIL®, SIX SIGMA, CEEL-ECLT.Ο όμιλος PEOPLECERT, υποστηρίζει διοργανώσεις που στοχεύουν στην ανάπτυξη του πνεύματος, των δεξιοτήτων και της ευγενούς άμιλλας. Στο πλαίσιο αυτό ο Όμιλος PEOPLECERT ως υποστηρικτής της διοργάνωσης του Summer Camp ‹‹ΑΠΗΛΙΟΝ 1890››, συμμετείχε στην εκδήλωση βραβεύοντας τους πρώτους scorer  και τους MVP κάθε κατηγορίας.

Μεγάλη επιτυχία το τουρνουά

Η όλη επιτυχημένη διεξαγωγή του τουρνουά οφείλετε στη Διεύθυνση του προπονητικού κέντρου του Πανιωνίου, τους κ. Ζερβάκο Γεώργιο, κ. Λουκά Τσελέντη και κα Λαμπράκου Βασιλική καθώς και στο προπονητικό team του Πανιωνίου κ. Ζήκο Ζήση, κ. Ζορμπά Απόστολο και κ. Κοντοβράκη Πέτρο.

Φωτορεπορτάζ

Όλες οι φωτογραφίες των αγώνων θα αναρτηθούν στην σελίδα http://www.football-academies.gr/media/photo.html

Σχόλια