Ίβιτς: «Γι αυτό έμεινα προπονητής στον ΠΑΟΚ Κ20» – «ΠΑΟΚ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχουν τις καλύτερες Ακαδημίες στην Ελλάδα»

Ο Βλάνταν Ιβιτς μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για την επιλογή του να συνεχίσει στην ομάδα Κ20 του Δικεφάλου και να απορρίψει τις υπόλοιπες προτάσεις που είχε στα χέρια του.

Ο Σέρβος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και τεχνικός της ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας Νέων του «Δικεφάλου», τουλάχιστον, μέχρι το 2016. Ο Ίβιτς αρνήθηκε τις προσφορές που είχε τόσο από Ελλάδα (σ.σ. Βέροια), όσο και από το εξωτερικό, υπογράφοντας, όπως αποκάλυψε, για πρώτη φορά επαγγελματικό συμβόλαιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «novosti.rs»:

«Υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Πλέον, σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες σεζόν, έχω επαγγελματικό συμβόλαιο», είπε αρχικά ο τεχνικός της Κ20 του Δικεφάλου και συνέχισε:

«Υπήρξαν κάποιες επαφές. Μετά από τις συζητήσεις που είχα επέλεξα να μείνω στον ΠΑΟΚ. Ηταν έξυπνη κίνηση. Θα συνεχίσω να ηγούμαι της ομάδας Κ20 και θα επικοινωνώ με τον Ιγκόρ Τούντορ, τον προπονητή της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ. Ακόμη δεν συναντηθήκαμε, γιατί ο χρόνος είναι εναντίον μας. Ελπίζω, όμως, ότι σε μερικούς μήνες θα είμαστε σε θέση να προτείνουμε πολλούς από τους παίκτες μας.

Πλέον, τα χρήματα δεν είναι θέμα για την ομάδα. Μπορεί να αγοράσει έναν αριθμό παικτών, αλλά εμείς κάθε χρόνο «παράγουμε» τρεις ή τέσσερις ποδοσφαιριστές. Στον σύλλογο υπάρχει πλήρη οργάνωση. Όλα είναι στη θέση τους.

Οι Ακαδημίες μας, μαζί με του Ολυμπιακού, είναι οι καλύτερες στην Ελλάδα. Στις νεότερες κατηγορίες ο ΠΑΟΚ είναι η κορυφαία ομάδα. Για παράδειγμα, ακούω, ότι ο Μίσκοβιτς (σ.σ. ποδοσφαιριστής της Κ17 του Δικεφάλου) θα κληθεί στις Εθνικές ομάδες της Σερβίας.

Είμαι ικανοποιημένος, πολύ ικανοποιημένος. Μου έδειξαν εμπιστοσύνη, είναι τιμή μου που εργάζομαι στον ΠΑΟΚ». Δήλωσε ο Βλάνταν Ίβιτς για τους λόγους που τον κράτησαν στους «ασπρόμαυρους».

Τμήμα Ειδήσεων football-academies.gr

Σχόλια