Ήττα – αποκλεισμός για την Εθνική Νέων στις καθυστερήσεις

Στις καθυστερήσεις λύγισε η εθνική Νέων Κ19 με αντίπαλο την Ισπανία (0-2) στο δεύτερο της αγώνα για elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013.

Η ήττα αυτή οριστικοποίησε, έστω και αν απομένει ακόμη μία αναμέτρηση με αντίπαλο την Πολωνία (10-6-2013, 19:00), τον αποκλεισμό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από την τελική φάση της διοργάνωσης.

Οι διεθνείς πάλεψαν σκληρά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στους Ισπανούς, άντεξαν στην ασφυκτική πίεση που άσκησαν οι Ίβηρες, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά τους Βασίλη Μπάρκα, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν έστω την ισοπαλία ή ακόμη και τη νίκη, αφού πίεσαν κι αυτοί με τη σειρά τους προς το τέλος, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους που άφησαν οι αντίπαλοι.

Μέσα σε διάστημα δύο λεπτών στις καθυστερήσεις του αγώνα οι Ισπανοί κατάφεραν να βρουν κενά στην ελληνική άμυνα και να νικήσουν τον Μπάρκα. Την πρώτη με τον Σεράνο στο 92ο λεπτό και τη δεύτερη στο αμέσως επόμενο με τον Βίκο.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Eρέρο, Μπελερίν, Ινίγκεθ (59΄ Μεντράν), Λόπεθ, Ροντρίγκεθ, Ντε Τομάς (68΄ Βίκο), Μπαρντονάντο, Μίνα (53΄ Τραορέ), Σεράνο, Ντουάρτε, Σάντσεθ

ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας, Καραγκούνης, Χουχούμης, Γούτας, Καντούτσης, Σιώπης, Μύγας (66΄ Φούντας), Ιωαννίδης (74΄ Δώνης), Σουνάς (79΄ Παναγιωτούδης), Παπουτσογιαννόπουλος, Ανδρεόπουλος

Σχόλια