Ιταλικές ομάδες εκδηλώνουν ενδιαφέρον για παίκτες του Παναθηναϊκού

Στην Ιταλία βρίσκεται από την Τετάρτη (2/1) ο 18χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός της Κ19 του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Παρασκευόπουλος με το νεαρό αμυντικό να δοκιμάζεται τις επόμενες μέρες από την Ουντινέζε.

Ο Παρασκευόπουλος αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας και το κύριο προσόν του είναι πως είναι αρκετά ταχυδυναμικός και μαχητικός. Τη φετινή σεζόν μάλιστα και με τον Ζωγραφάκη να έχει κάποια προβλήματα τραυματισμού στην αρχή της σεζόν ήταν ο βασικός μπακ της Κ19.

Ο σύλλογος από την Ιταλία «χτύπησε» στις αρχές Δεκεμβρίου την πόρτα του Παναθηναϊκού για να δοκιμάσει το νεαρό αμυντικό και η απάντηση των ανθρώπων του τριφυλλιού ήταν καταφατική.

Ο αριστεροπόδαρος μπακ θα πάρει μέρος σε τέσσερις-πέντε προπονήσεις της Primavera της Ουντινέζε. Εκεί όπου αγωνίζεται ένας ακόμη πρώην πράσινος, ο Γιάννης Σουρδής.

 

 

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟΝ ΣΠΙΝΟ Η ΤΖΕΝΟΑ

Ένας ακόμη “πράσινος” που το προηγούμενο διάστημα είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα την Ιταλία είναι ο 18χρονος στόπερ Βασίλης Σπίνος.

Ο νεαρός αμυντικός είχε βρεθεί στη Τζένοα όπου πήρε μέρος σε μια σειρά προπονήσεων με τους Ιταλούς να τον “τσεκάρουν” από κοντά για να μπορέσουν να σχηματίσουν καλύτερη άποψη για την αξία του.

Ο Σπίνος αφού ολοκλήρωσε τη δοκιμή του στην Τζένοα επέστρεψε και ενσωματώθηκε και πάλι στον Παναθηναϊκό και περιμένει τις όποιες εξελίξεις υπάρξουν.

Σχόλια