Ίντερ: Αναβάθμιση των ακαδημιών – Μεταγραφικό σαφάρι, για νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές

Ρίχνουν το βάρος στα ταλέντα οι “νεραντζούρι”. Η εξέλιξη των ακαδημιών είναι το πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης της Ίντερ

Αποφασισμένη να αναβαθμίσει το επίπεδο των ακαδημιών της Ίντερ, είναι η νέα διοίκηση της ομάδας σύμφωνα με όσα είπε ο νέος πρόεδρος της ομάδας Έρικ Τοχίρ.

Ο νέος ιδιοκτήτης των Μιλανέζων μιλώντας στο «Sky Italia» ξεκαθάρισε πως επιθυμεί να δοθεί βάρος στις ακαδημίες και να έχει στο εξής η ομάδα του αρκετούς εξελίξιμους παίκτες στην πρώτη της ομάδα, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει και μεταγραφικό σαφάρι, για νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά ο Τοχίρ δήλωσε για το συγκεκριμένο θέμα:

«Η Ίντερ έχει μία από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ιταλία, ακόμα και στην Ευρώπη. Θέλω να έχει μία από τις καλύτερες του κόσμου. Δε συμφωνώ ότι δεν μπορείς να κερδίσεις τίποτα με νεαρούς παίκτες. Στο τέλος της ημέρας 11 είναι αυτοί που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Μπορούμε να έχουμε superstars, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε μόνο τέτοιους. Θα πρέπει να υπάρχει ένα μείγμα αστέρων και νέων παικτών. Νομίζω πως όλοι οι επιτυχημένοι σύλλογοι έχουν και ταλαντούχους παίκτες, είναι θέμα συνδυασμού.

Μου αρέσει ο Φραντσέσκο Μπάρντι και ο Ιμπραχίμα Μπαγιέ (αμφότεροι δανεικοί στη Λιβόρνο). Θα μπορούσαν να αποτελέσουν το μέλλον της Ίντερ, αλλά αυτό είναι θέμα του τεχνικού επιτελείου. Ωστόσο, ελπίζω μία μέρα να είναι στην πρώτη ομάδα της Ίντερ».

 

Σχόλια