Ηλίας Λιόντος: «Κάναμε ποιοτική και αυστηρή επιλογή, για τα τμήματα υποδομής του Λεβαδειακού»

Με την καλύτερη δυνατή προσέλευση τελείωσαν και οι τελευταίες δοκιμές, για την επάνδρωση των ομάδων των υποδομών του Λεβαδειακού.

Όπως τόνισε ο προπονητής των ομάδων Κ17 και Κ20 Ηλίας Λιόντος στο stereasports τουλάχιστον φέτος υπήρχε η δυνατότητα ευχέρειας οργάνωσης της διαδικασίας και υπάρχει στόχος να δοθεί η δυνατότητα στα ταλέντα της περιοχής να επανδρώσουν αργότερα τη μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Ηλίας Λιόντος στο stereasports:

«Τα δοκιμαστικά για τις ομάδες U-17 & U-20 ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία και η προσέλευση των ποδοσφαιριστών απ’όλη την Ελλάδα ήταν πολύ μεγάλη.

Θεωρώ πως φέτος είχαμε την ευχέρεια χρόνου να οργανώσουμε πολύ καλύτερα την όλη διαδικασία των δοκιμαστικών με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή αθλητών γεγονός που μας έδωσε την δυνατότητα ποιοτικής και αυστηρής επιλογής των ποδοσφαιριστών που θα επανδρώσουν  τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας.

Στόχος μας είναι να δώσουμε την δυνατότητα στα ταλέντα της περιοχής μας, και όχι μόνο, να ενταχτούν στις ομάδες U-17 & U-20 του Λεβαδειακού και υπό την επίβλεψη-καθοδήγηση του τεχνικού τιμ, με σκληρή και επιστημονική δουλειά, να καταφέρουν να επανδρώσουν κάποιοι απ’ αυτούς την επαγγελματική ομάδα του Λεβαδειακού.

Σίγουρα όλο αυτό το εγχείρημα δεν είναι καθόλου εύκολο και χρειάζεται υπομονή, επιμονή και σωστό προγραμματισμό σε όλους τομείς. Εύχομαι καλή επιτυχία για την φετινή σεζόν πρώτα στην επαγγελματική ομάδα και κατ’ επέκταση στις ομάδες U-17 & U-20».

 

Πηγή

Σχόλια