Εικόνες ντροπής: Άγριο ξύλο σε παιδικό ποδοσφαιρικό αγώνα στη Θεσσαλονίκη

Στο φινάλε του ματς, στη μία κερκίδα που υπάρχει στο γήπεδο του Ρυσίου, ήρθαν στα χέρια οι γονείς των παιδιών – Στα επεισόδια ενεπλάκησαν και παράγοντες των ομάδων

Ένταση σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε παιχνίδι παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ στο γήπεδο του Νέου Ρυσίου, στη Θεσσαλονίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα, μεταξύ των ομάδων του Νέου Ρυσίου και του Αγγελοχωρίου υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ γονέων, ενώ μερικοί από αυτούς πιάστηκαν στα χέρια. Στο περιστατικό συμμετείχαν και παράγοντες των ομάδων με την ένταση να μεταφέρεται λίγο αργότερα και στο πάρκινγκ του γηπέδου.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί που έδωσαν τέλος στην ένταση, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία έγιναν και προσαγωγές ατόμων. Το όλο περιστατικό διήρκησε περίπου μία ώρα.

Για ακόμη μια φορά, γονείς “οπαδοί” έδωσαν το χειρότερο παράδειγμα στα παιδιά τους.

Το ΔΣ της Αναγέννησης Ρυσίου εξέδωσε στη συνέχεια και σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: “Ως ΑΜΣ Αναγέννηση Νέου Ρυσίου καταδικάζουμε τα επεισόδια που έλαβαν μέρος στο γήπεδο μας σε αγώνα του παιδικού τμήματος. Η βία δεν ανταποκρίνεται στην φιλοσοφία του συλλόγου και στο ταυτόχρονο μορφωτικό, πέραν του αθλητικού, προφίλ που θέλουμε να περάσουμε”.

Πηγή:ΑΜΠΕ, http://thessports.gr

Σχόλια