Η οικογένεια πίσω από τις ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού!

Εκτός από τους 53 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, στα Χάνια του Πηλίου βρίσκεται ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Καραταϊδης και δεκατετραμελές επιτελείο.

Στην προετοιμασία των ομάδων Κ20 και Κ17 στα Χάνια του Πηλίου, δεν βρίσκονται μόνο οι 53 ποδοσφαιριστές. Πίσω από τους ποδοσφαιριστές υπάρχει ένα δυνατό επιτελείο που με τα χρόνια έχει γίνει μια πολύ δεμένη οικογένεια η οποία πάντα … κερδίζει. 

Στο Πήλιο είναι ο Διευθυντής της Ακαδημίας Κυριάκος Καραταϊδης,  ο Γενικός Αρχηγός της Κ20 Αριέλ Ιμπαγάσα, οι προπονητές Βασίλης Βούζας, Νίκος Τοπολιάτης, Τάσος Θέος,  και οι προπονητές τερματοφυλάκων Χρήστος Θεοδώρου και Μάκης Βενιαμίν.

Οι γυμναστές Θανάσης Ρωσίδης και Βαγγέλης Κουτσογιάννης είναι για ακόμη μια χρονιά στα Χάνια, ενώ μαζί τους είναι και ο γιατρός της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κοϊνης και οι φυσιοθεραπευτές Ανδρέας Περιμένης και Αλέξης Καπετανάκης.

Ο Αθλητικός Ψυχολόγος της Ακαδημίας Γιάννης Ζαρώτης έχει ανέβει στο Πήλιο για να μιλήσει μ’ όλα τα παιδιά και τους προπονητές, ενώ στην προετοιμασία είναι η Κατερίνα Φαλίδα, που είναι αναλύτρια αγώνων της Ακαδημίας και ο φροντιστής Τάκης Μητροφάνης. 

Ο Ολυμπιακός φροντίζει να εκπαιδεύει και να επιμορφώνει συνεχώς το προσωπικό της Ακαδημίας, έτσι ώστε οι νεαροί ποδοσφαιριστές να έχουν άρτια εκπαίδευση και παροχές υψηλού επιπέδου.

Σχόλια