Η “πρώτη” της Κ20 της ΑΕΛ

Ξεκίνημα σήμερα το απόγευμα στο προπονητήριο των Δένδρων για την ομάδα Νέων της ΑΕΛ που ξεκινά το «χτίσιμο» ενόψει της επόμενης σεζόν στο πρωτάθλημα K20 της SuperLeague.

Ο νέος τεχνικός, Γιάννης Τσακμακίδης, θα έχει την ευκαιρία της πρώτης γνωριμίας με τους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας, το οποίο θα είναι μία μείξη από παίκτες που βρίσκονται στο όριο της ηλικίας της Κ20 από την περσινή σεζόν μαζί με ποδοσφαιριστές από την ομάδα των Εφήβων που αγωνίστηκαν πέρυσι στην ΑΕΛ.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν και εργομετρικές εξετάσεις για τους παίκτες στις επόμενες ημέρες ενώ όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από την ανακοίνωση των «βυσσινί» θα δοκιμαστούν και παίκτες για να επανδρώσουν την ομάδα την ερχόμενη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ομάδα Νέων του συλλόγου θα πλαισιώσουν και παίκτες οι οποίοι βρίσκονται στην προετοιμασία της Ανδρικής ομάδας, ενώ κάποιοι εξ’ αυτών, μετά από εισήγηση του τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου, θα δοθούν ως δανεικοί. Πιθανότατα στον Ιωνικό, σύμφωνα με τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Σχόλια