Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που επιλέχτηκαν για τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ από τα δοκιμαστικά στο Νέο Κεραμίδι

Απο την Sport Experte, απο τον Oliver Wölki (δείτε εδώ!!), πρόεδρο της εταιρίας και απο  τον κ Babacar Wane (δείτε εδώ) επικεφαλή scout της SC Freiburg, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που επιλέχθηκαν για την Γερμανία, μετά τα δοκιμαστικά που έγιναν στο Νέο Κεραμίδι στις 5 Οκτωβρίου 2013.

Απο τους γεννηθέντες το 1998 που αποτελεί και την ηλικία που απο φέτος θα ξεκινήσει η διαδικασία επιλογής των στη Γερμανία επιλέχθηκαν οι:

1.Κυπαρίσσης Γεώργιος (1998) – (Ολυμπος Αγίου Σπυρίδωνα Πιερίας)

2.Πέτσης Βασίλειος (1998) –  (Νίκη Βόλου)

3.Κλιγγόπουλος Δημήτριος (1998) – (Απολλων Λιτοχώρου)

Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές μέσα στον επόμενο μήνα Νοέμβριο 2013, θα μεταβούν στην Γερμανία στο Freiburg για μία εβδομάδα, συνοδεία του υπεύθυνου κ Kώστα Μυστακίδη (δείτε εδώ), (scouting/ Greece της Sport Experte), με έξοδα μετάβασης και διαμονής πληρωμένα. Εκεί θα περάσουν τα απαραίτητα τέστ για την τελική επιλογή τους.

Από τους γεννηθέντες το 1999, επιλέχθηκαν φέτος οι:

1.Τριβίτσας Παναγιώτης (1999) – (Κέρκυρα)

2.Χύτος (1999) – (Ηγουμενίτσα)

3.Φωκαίδης Αθανάσιος (1999) – (Ολυμπος Αγίου Σπυρίδωνα Πιερίας)

4.Μάνος Κων/νος (1999) – (Δόξα Λιτοχώρου)

5.Λάμπρου Στράτος (1999) – (ΠΑΟΚ)

6.Μιχαηλίδης Μιχάλης (1999) – (Εθνικός Νέου Κεραμιδίου Πιερίας)

Οι ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν το 1999 και επιλέχθηκαν, θα παρακολουθούνται καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, θα τους δοθεί ίσως και ειδικό πρόγραμμα ασκησιολογίου που θα εφαρμόσει ο κ Κώστας Μυστακίδης  σε κάποιες προπονήσεις, και θα είναι δικαιωματικά οι σίγουροι που θα συμμετέχουν στα δοκιμαστική του 2014, όπου δικαιούνται ηλικιακά να επιλεχθούν για να γίνει μεταγραφή τους.

Πηγή:ethnikosneoukeramidiou.blogspot.gr

Σχόλια