Η Μπαρτσελόνα επιμένει να θέλει τον 16χρονο Ιωάννη Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ!

Οι Καταλανοί βρίσκονται σε επαφές με τον Δικέφαλο για να αποκτήσουν τον σούπερ 16χρονο παίκτη του, από την Ακαδημία της ομάδας.

Οι Ακαδημίες του ΠΑΟΚ θεωρούνται από πολλούς οι καλύτερες στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Δεν είναι μόνο οι εξαιρετικές υποδομές που υπάρχουν, οι συνεργασίες με πάνω από 80 άλλες Ακαδημίες σε όλες την Ελλάδα (αλλά και σε κάποιες χώρες του εξωτερικού) ή ότι τα τμήματα του Δικέφαλου πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο σε πανελλήνιο επίπεδο στις κατηγορίες τους, αλλά πολύ περισσότερο ότι βγαίνουν παιδιά τα οποία είναι έτοιμα για να κάνουν καριέρες είτε στον ΠΑΟΚ (πχ Πέλκας), είτε αλλού (πχ Σταφυλλίδης, Κάτσε κτλ).

Eχει δημιουργηθεί μεγάλο ντόρος με τον νεαρό Γιάννη Κωνσταντέλια ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, αλλά και άλλων μεγάλων ομάδων όπως η Άρσεναλ, ενώ και η Φούλαμ δείχνει “ζεστή” για την απόκτηση του έχοντας κατεθέσει πρόταση για την αποκτηση του.

Πρόκειται για ένα παιδί που δεν είναι ακόμη ούτε 16 ετών (είναι γεννημένος στις 5 Μαρτίου του 2003), αλλά βγάζει μάτια με την Ακαδημία του ΠΑΟΚ!

Ο Κωνσταντέλιας γεννήθηκε στον Βόλο ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε το 2013, από την Αγία Παρασκευή.

Είναι χαφ και πριν λίγο καιρό δοκιμάστηκε στην Μπαρτσελόνα, πηγαίνοντας στη «Μασία» και κάνοντας προπονήσεις με τους πιτσιρικάδες των Καταλανών.

Οι ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» εντυπωσιάστηκαν με το ταλέντο του και έτσι ξεκίνησαν επαφές με τον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσουν.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και φυσικά ο Δικέφαλος χειρίζεται με προσοχή το θέμα καθώς πρόκειται για ένα ανήλικο παιδί.

Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η Μπαρτσελόνα θέλουν να διασφαλιστεί το καλύτερο δυνατόν για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κωνστανστέλια.

Σχόλια