Η ιστορία του Στάθη Ταυλαρίδη, με νεαρό ποδοσφαιριστή, που τον πήγε για δοκιμή στην Ακαδημία του Αστέρα

Ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής Στάθης Ταυλαρίδης, συνεχίζει στο χώρο του ποδοσφαίρου ως μάνατζερ ταλέντων και διηγείται μέσω facebook με τον πιο έντονο και γλαφυρό τρόπο το ταξίδι από το Οφρύνιο Καβάλας μέχρι την Τρίπολη.

Σκοπός του ταξιδιού η δοκιμή ενός νεαρού αθλητή, στην Ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης, η οποία τελικά στέφθηκε με επιτυχία.

Διαβάστε παρακάτω το post και την περιγραφή του Στάθη Ταυλαρίδη:

23 Ιουνίου-Οφρύνιο Καβάλας/Αθήνα

Ήταν όλα οργανωμένα μέχρι κ την παραμικρή λεπτομέρεια μια διαδικασία βήμα βήμα για την επίτευξη του στόχου!!”

Στη θέση του οδηγού εγώ με συνοδηγό τον Κόουτς Παπάζη κ πίσω ο παίκτης του Ζάντσας Νικόλαος του Ακρίτα Νευροκοπίου κ ακόμη ένα παιδί που μας συνόδευε το οποίο αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα των Αθηνών μιας κ του είχα κανονίσει να κάνει Γονιδιακό έλεγχο κ Εργομετρικές εξετάσεις ώστε να είναι έτοιμος στην προετοιμασία της ομάδας του!!

Στάση στο Αλμυρό όπως πάντα επάνω στην Εθνική οδό για φαγητό στον φίλο μου Θανάση Κωστούλα κ συνέχεια στο ταξίδι μας για Αθήνα..

Φτάσαμε στην Αθήνα,δεν είχα κλείσει ξενοδοχείο επίτηδες για να τους φιλοξενήσω στο σπίτι μου ώστε να είμαστε συνέχεια μαζί κ για να μπορέσει ο μικρός να νοιώσει πιο οικεία κ να έρθουμε πιο κοντά..

Αν κ τον είχα παρακολουθήσει 5-6 φορές σε διάστημα 1 χρόνου ακόμη κ σε προπονήσεις στο Νευροκόπι έβλεπα ένα καλοσυνάτο παιδί λιγομίλητο που όμως δεν μπορούσε να βγάλει τις πραγματικές του δυνατότητες!!

Ο Κόουτς Παπάζης επέμενε πολύ κ με έπεισε να του δώσουμε μια ευκαιρία..

Το βράδυ τους πήγα μια μικρή βόλτα με το αυτοκίνητο,βλέποντας τα αξιοθέατα της Αθήνας κ γυρίσαμε σπίτι να φάμε κ να ξεκουραστούμε..

Ήταν λίγο σουρεαλιστικό το θέαμα να βλέπεις τον προπονητή να κοιμάται στον καναπέ κ τα 2 παιδιά στα κρεβάτια των κοριτσιών μου μέσα στα ροζ σεντόνια!!!

24 Ιουνίου 2020-Αθήνα/Τρίπολη

Εγερτήριο πολύ νωρίς γιατί είχαμε Ανάλυση παιχνιδιού κ κάποιες γενικές συμβουλές στον πίνακα,είχα κανονίσει να προμηθευτώ σε dvd το παιχνίδι Σέρρες-Δράμα Κ14 γιατί είχα διαπιστώσει αρκετές αδυναμίες στον τρόπο παιχνιδιού του κ έπρεπε να τις δούμε κ να τις αναλύσουμε κ μαζί πάντα σε συνεργασία με τον Κόουτς Παπάζη μιας κ τον ήξερε πολύ καλύτερα από μένα..

Αναχωρήσαμε για Τρίπολη όπου είχα υπολογίσει ότι θα φτάναμε 4-5 ώρες προτού το δοκιμαστικό για να ξεκουραστεί ο μικρός στο ξενοδοχείο που είχα κλείσει..

Κλείσιμο κινητού για χαλάρωση του εγκεφάλου,ψηλά πόδια στον τοίχο κ στην συνέχεια κρύο νερό στα πόδια μιας κ είχε πολύ ζέστη,ήταν το <τελετουργικό> που ακολουθούσα κ γω όταν ήμουν ακόμη μάχιμος!!!

Άφιξη στο γήπεδο όπου τα πάντα ήταν έτοιμα στην εντέλεια,το χόρτο φανταστικό..

Όταν δε είδαμε κ τον μικρό να τον τοποθετούν στην φυσική του θέση (Αμυντικό χαφ) κ όχι Στόπερ παρότι κάναμε 2 ώρες μάθημα το ίδιο πρωί το χαμόγελο έφτασε μέχρι τα αυτιά!!

Το ίδιο βράδυ κιόλας δεχτήκαμε πρόταση από τον Κ,Νικολάου τον Διευθυντή της Ακαδημίας!!!

25 Ιουνίου 2020-Τρίπολη

Εγερτήριο αρκετά νωρίς,ένα λιτό πρωινό κ βόλτα στις 08:00 το πρωί στο κέντρο της Τρίπολης για ενεργοποίηση των μυών κ ακολούθως λίγες ενεργητικές διατάσεις για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για την προπόνηση που θα ακολουθούσε…

Εντελώς απελευθερωμένος από το άγχος τόσο ο Νίκος όσο κ εμείς ο μικρός έδειξε πράγματα από την θέση του Στόπερ τα οποία δεν είχα ξαναδεί σε παιδί γεννημένο του 2006!!!

Κάθετη δυνατή μπαλιά στο εξτρέμ,διάβασε την φάση κοντρόλαρε την μπάλα με την εξωτερική πλευρά του αριστερού του ποδιού κ στην επόμενη επαφή πάλι αριστερό εξωτερικό όντας δεξιοπόδαρος δεν το συναντάς κ πολύ συχνά!!!

Στην καλύτερη των περιπτώσεων εγώ την έβγαζα με μύτο έξω από το γήπεδο!!!

Μετά το μεσημεριανό φαγητό τους πήγα στα Κτελ Τρίπολης όπου κ είχα κανονίσει τα εισιτήρια τους τόσο για Αθήνα-Τρίπολη όσο κ για Αθήνα-Δράμα το ίδιο βράδυ μιας κ γω θα παρέμεινα στην Τρίπολη για ακόμη μια μέρα!!

Μας διακατείχε μια μεγάλη ικανοποίηση κ ανακούφιση την ώρα του αποχαιρετισμού για όλα αυτά που είχαμε καταφέρει μέσα σε μόλις 3 μέρες αλλά ως επι το πλείστον ήταν αποτέλεσμα χρόνων δουλειάς από τον Κόουτς Παπάζη Αντώνη αλλά κ από τον Πολύπειρο Προπονητή στις Μεικτές Δράμας Γρηγοριάδη Μούλη..

8 Ιουλίου 2020 -Τρίπολη

Συνάντηση του Προέδρου του Ακρίτα Νευροκοπίου Καστίδη Βασίλη κ των Γονέων του μικρού με τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης..

Ξενάγηση στο διαμέρισμα που θα μένει ο μικρός,στις εγκαταστάσεις του γηπέδου κ υπογραφή Συμβολαίου!!

**Πάμε για άλλα**

Οι επόμενες προκλήσεις έχουν ονοματεπώνυμο:

Ζουρνατζάκης 10αρι κ φορ 2004 κ´ Γαβριηλίδης Αριστερό Στόπερ 2005 από τους Μπέμπηδες Θεσσαλονίκης!!

*Βαδίζω με Βάση τον Χαρακτήρα πρωτίστως κ την Ποιότητα δευτερευόντως αλλά κ με συνοδό το ένστικτο μου!!♥️

Σχόλια