Η ΕΠΟ σκέφτεται αλλαγές στους ομοσπονδιακούς προπονητές των μικρών Εθνικών ομάδων!

Λήγουν τα συμβόλαια των εθνικών Προπονητών Νικοπολίδη, Γκούμα, Γεωργόπουλου, συζητήσεις στην Ομοσπονδία για Μπασινά και Τσιάρτα!

Αλλαγές είναι πιθανό να υπάρξουν το επόμενο διάστημα στους πάγκους των «μικρών» εθνικών ομάδων. Στις 30 Ιουνίου λήγουν τα συμβόλαια των προπονητών των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων (πλην Σκίμπε).

Και ήδη η «νέα» ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου, εξετάζει την παρουσία νέων προσώπων στους πάγκους. Ετσι, οι θέσεις των Αντώνη Νικοπολίδη (Εθνική Ελπίδων) και Γιάννη Γκούμα (Εθνική Νέων) θεωρούνται εξαιρετικά επισφαλείς, ενώ στο κάδρο βρίσκεται και ο Βασίλης Γεωργόπουλος (Εθνική Παίδων), στο πλαίσιο των γενικότερων αλλαγών στις οποίες σκέφτονται να προβούν οι παράγοντες της ΕΠΟ.

Το εντυπωσιακό, μάλιστα, είναι ότι δύο από τα ονόματα που διέρρευσαν ως πιθανοί αντικαταστάτες τους, είναι ο Αγγελος Μπασινάς και ο Βασίλης Τσιάρτας!

Από εκεί και πέρα λήγουν και τα συμβόλαια μελών του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Ανδρών, όπως του βοηθού του Μίκαελ Σκίμπε, Κώστα Τσάνα, αλλά όπως προκύπτει, τόσο το συμβόλαιο του τελευταίου όσο και των υπόλοιπων προσώπων της ανδρικής ομάδας, θα ανανεωθούν για ακόμη έναν χρόνο.

Τέλος, εκπνέουν τα συμβόλαια των προπονητών της Εθνικής Γυναικών, Δημοσθένη Κάβουρα, της Εθνικής Νεανίδων και Κορασίδων Αντώνη Πριόνα, του προπονητή της εθνικής ομάδας Σάλας Ανδρών και Εθνικής Ανδρών Αμμου, Στέφανου Σοϊλεμέ. Για τους οποίους δεν υπάρχει πληροφόρηση αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι.

Με πληροφορίες από to10.gr

Σχόλια