Η E.S.F.A. επιλέγει νεαρούς ποδοσφαιριστές για εξωτερικό, από το CAMP των «ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ»


Ξεκίνησε το
CAMP της Ακαδημίας «ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ», με υψηλό επίπεδο συμμετεχόντων νεαρών ποδοσφαιριστών. Το camp θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 30/6. Τελευταίες εγγραφές εως τη Δευτέρα 27/6. Ταυτόχρονη επιλογή παικτών για εξωτερικό από την ESFA.

Το camp λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας «ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ» στο Ρέντη (Καναπιτσέρη 13, έναντι Allou Fun Park). Επικεντρώνεται στο ποδόσφαιρο, είναι πολυδιάστατο και αφορά ποδοσφαιριστές γεννημένους από το 2000 έως και το 2009.

Με ασκήσεις τεχνικής, συναρμογής, ισορροπίας, ευκινησίας, ευλυγισίας, και ταχύτητας, καθώς και με θεωρητική διδασκαλία με θέματα αναλόγως της ηλικίας τους, τα παιδιά θα λάβουν μια ολοκληρωμένη και πλήρη εκπαίδευση, που θα τους βοηθήσει να είναι καλύτεροι στις ομάδες τους τη νέα σεζόν.

Μια μεγάλη καινοτομία του συγκεκριμένου camp είναι ότι από τη Δευτέρα (27/6) θα παρίστανται στελέχη της Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.), η οποία εταιρία όπως μας ενημέρωσε, θα επιλέξει από τη συγκεκριμένη διοργάνωση ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα τους αποστείλει για δοκιμαστικά σε ομάδες του εξωτερικού.

Άλλωστε η E.S.F.A. απέδειξε το προηγούμενο διάστημα, ότι πραγματοποιεί υψηλού επιπέδου δοκιμαστικά τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Πληροφορίες – Εγγραφές – Κόστος συμμετοχής

Τελευταίες εγγραφές για το CAMP: Δευτέρα 27/6

Κόστος συμμετοχής: 25 Ευρώ

Τα παιδιά θα παραλάβουν δωρεάν: Σετ προπόνησης και καθημερινά έχει προβλεφθεί η παροχή νερών και σάντουιτς.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του CAMP, στο τηλέφωνο 694 91 34 171 (κα Νατάσα)

Σχόλια