Η χαρά του παιδιού στην Φωκίδα!

Με απόλυτη επιτυχία, υποδειγματική οργάνωση και μεγάλη συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκε το τουρνουά αναπτυξιακού ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Ιτέας από την ΕΠΣ Φωκίδας, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Ποδοσφαίρου και του Τμήματος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης της ΕΠΟ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εν λόγω εκδήλωση, που αγκαλιάστηκε με θέρμη από τους τοπικούς φορείς, συμμετείχαν περίπου 200 παιδιά από τοπικές ακαδημίες στις ηλικιακές κατηγορίες Κ-10 και Κ-12. Εξάλλου, έπειτα από αίτημα της τοπικής ΕΠΣ, που διοργάνωσε για πρώτη φορά δράση grassroots «Hello Football Friend», θα πραγματοποιηθεί εντός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ανάλογη εκδήλωση για ποδοσφαιριστές ηλικιακών κατηγοριών Κ-6 και Κ-8.

Τονίζεται ότι από την πλευρά της Ε.Π.Ο., η δράση υποστηρίχθηκε με οργανωτικές κατευθύνσεις προς την ΕΠΣ, αθλητικό υλικό, καθώς επίσης με την παρουσία του Grassroots Manager της ομοσπονδίας, Σίσκου Χρήστου, ενώ εκ μέρους της ΕΠΣ Φωκίδας παρέστη ο πρόεδρός της, Αγγέλου Φάνης και τα μέλη του Δ.Σ.

Σχόλια