Η ανακοίνωση του ατζέντη Αντώνη Αποστολόπουλου, για Κουτσουπιά

Δημοσίευμα που ήθελε να έχει συμβεί “χοντρό” επεισόδιο στην Εθνική Νέων στάθηκε η αφορμή ώστε ο ατζέντης του Ηλία Κουτσουπιά, Αντώνης Αποστολόπουλος να εκδώσει οργισμένη ανακοίνωση, διαψεύδοντας τη φήμη.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν στην Εθνική Νέων να έχει συμβεί “χοντρό” επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον εκλέκτορα Νίκο Κεχαγιά και τον διεθνή ποδοσφαιριστή, Ηλία Κουτσουπιά.

Τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ δεν κατονόμαζαν τον παίκτη, αλλά τον φωτογράφιζαν. Ωστόσο, η εταιρία που εκπροσωπεί τον μέσο της Μπολόνια εξέδωσε ανακοίνωση, σημειώνοντας πως τα δημοσιεύματα αφορούσαν τον 18χρονο.

Στην επίσημη σελίδα της εταιρίας στα social media “ανέβηκε” προσωπική επιστολή του ατζέντη, Αντώνη Αποστολόπουλου ο οποίος εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ για τα όσα γράφτηκαν. Αξίζει να σημειωθεί πως η ΕΠΟ δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα σχετικά με το ζήτημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ατζέντη, Αντώνη Αποστολόπουλου:

“Το ψέμα είναι ανανδρία έχει πει ο Νίκος Καζαντζάκης. Πόσο μάλλον όταν είναι τόσο μεγάλο, ανήθικο και χοντροκομμένο που παραπέμπει (με εύλογα ερωτηματικά για το τι και ποιοι μπορεί να κρύβονται από πίσω σαν ηθικοί αυτουργοί) στην ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ενός 18χρονου διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή ΜΑΣ, όπως ο ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑΣ, που έχει ξεκινήσει να κτίζει, με τις δικές του δυνάμεις και την δική του προσωπικότητα, μια ξεχωριστή καριέρα στο εξωτερικό. Μόνο που θα πρέπει να γνωρίζουν οι ‘κατασκευαστές’ του πως το ψέμα έχει ταχύτητα, αλλά η αλήθεια έχει αντοχή.

Εξηγούμαστε: είναι γνωστό πως ο πόλεμος βασίζεται στην παραπλάνηση και την προπαγάνδα. Και μόνο σαν πόλεμο μπορούμε να εκλάβουμε το ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ, κακεντρεχές και ανυπόστατο δημοσίευμα του περασμένου Σαββάτου για παίκτη της Εθνικής Νέων, το οποίο, όπως συνηθίζεται πλέον στην Ελλάδα, αναπαράχθηκε μερικώς ή και του δόθηκε η συνέχεια που… ήθελαν κάποιοι ‘Γκεμπελίσκοι’, παρότι δεν υπήρχαν… ονόματα και υπογραφές!

Μπορεί στην ζωή όταν γεννιόμαστε να μας δίνουν ονοματεπώνυμο και παλιά στην πραγματική δημοσιογραφία σχεδόν κάθε θέμα να έφερνε υπογραφή ή και να το διπλοτσέκαραν πριν δημοσιευτεί, αλλά πλέον στην χώρα μας, ειδικά όταν θέλουν να ‘κτυπήσουν’ στα ΜΜΕ έναν ‘στόχο’, γράφουν ανυπόγραφα, ορισμένες φορές ακόμη και τερατουργήματα!

Όπως ακριβώς συνέβη πριν από λίγες ημέρες, με ‘θύματα’ νεαρό διεθνή ποδοσφαιριστή και τον προπονητή του στην Εθνική Νέων. Με το γνωστό άνανδρο/αντιδεοντολογικό τρόπο: παρέλειψαν επιμελώς τα ονόματα αλλά τα… φωτογράφισαν πλήρως ενώ υπήρξαν ευφάνταστοι σε υποτιθέμενους διαλόγους και προθέσεις που έφτασαν μέχρι και την χειροδικία!!!

Φυσικά και όλα είναι ψέματα. Μια συζήτηση μεταξύ του παίκτη και του προπονητή του παρουσιάστηκε από συγκεκριμένη ιστοσελίδα (δημοσίευμα που στην συνέχεια έγινε αναπαραγωγή από τους… ρεπόρτερ του πληκτρολογίου σε μερικά sites και εφημερίδες) σαν τσακωμός με βρισιές, που δήθεν είχε κατάληξη ακραία συμπεριφορά.

Το ψέμα όμως, έχει… κοντά ποδάρια – περίπου όσο και οι μέρες που έμεινε αναπάντητο από όλους – και επειδή ήδη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, ήρθε η στιγμή να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους με ονόματα και διευθύνσεις, αλλά και να τους… προλάβουμε.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

1. Ο ποδοσφαιριστής στον οποίο αναφέρονται… φωτογραφικά είναι ο Ηλίας Κουτσουπιάς, ένα Ελληνόπουλο που χτίζει με εξαιρετικό τρόπο και ήθος την καριέρα του στο εξωτερικό. Περήφανο το Γραφείο μας που τον εκπροσωπεί και τον συναναστρέφεται όχι μόνο για την αγωνιστική του αξία αλλά και για τον χαρακτήρα του.

2. Ο προπονητής είναι ο Νίκος Κεχαγιάς, άνθρωπος και επαγγελματίας αξιολογότατος, με τον οποίο ποτέ και ο Ηλίας και εμείς, δεν είχαμε και δεν έχουμε το παραμικρό πρόβλημα.

3. Η Ομοσπονδία και των δυο είναι η ΕΠΟ. Περιμένουμε όλοι μας ακόμη με υπομονή να πάρει θέση για τα τεράστια και ανήθικα ψέμματα που γράφτηκαν και στην συνέχεια διαδόθηκαν, στιγματίζοντας και εκθέτοντας όλους. ‘Άλλωστε τόσο η Επιτροπή Εθνικών Ομάδων όσο και ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Κωνσταντινίδης, είναι σε θέση να γνωρίζουν πως ουδέποτε Κεχαγιάς και Κουτσουπιάς πριν ή μετά το φιλικό αγώνα Αγγλίας – Ελλάδας αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και κατέληξαν να… πιαστούν στα χέρια μέχρι την επέμβαση των ψυχραιμότερων για να επανέλθει η ηρεμία’. Όπως δηλαδή κάποιοι ‘Γκεμπελίσκοι’… γέννησαν την συγκεκριμένη ‘είδηση’.

Οι ψεύτες και υποκινητές αυτών των δημοσιευμάτων θα πρέπει να λογοδοτήσουν και αν γίνεται να μας εξηγήσουν ποια είναι τα κίνητρα τους ώστε να φτάσουν στο σημείο να ρίχνουν λάσπη σε έναν 18χρονο ποδοσφαιριστή, στον προπονητή της εθνικής και εμμέσως στο περιβάλλον της ΕΠΟ.

Όπως και θα λογοδοτήσουν στην αρμόδια δικαιοσύνη, γιατί από εδώ και στο εξής δεν θα μένουμε μόνο σε επιστολές για να προστατεύσουμε τους παίχτες μας και τους συνεργάτες μας από παρόμοιες καταστάσεις.

Με τιμή

Αντώνης Αποστολόπουλος”.

Σχόλια