High Privilege Soccer μια ακαδημία ποδοσφαίρου με μεγάλη προοπτική

Μια νέα ακαδημία γεννήθηκε και εδρεύει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ilion f.c. στο ‘Ιλιον

Ρίχνοντας μια ματιά σε όλες στις ανακοινώσεις των ακαδημιών ποδοσφαίρου, που είτε έχουν αρχίσει προπονήσεις είτε θα αρχίσουν σύντομα, μας έκαναν εντύπωση φέτος κάποια πράγματα.

Το σημαντικότερο εξ αυτών ήταν το υψηλό επίπεδο κάποιων προπονητών και υπευθύνων, που στελεχώνουν ακαδημίες, καθώς και η επιμελημένη οργάνωση των δραστηριοτήτων τους.

Πρόσφατο παράδειγμα ο υπεύθυνος της ακαδημίας High Privilege Soccer, μιας ακαδημίας που βρίσκεται στις δυτικές συνοικίες και συγκεκριμένα στο Ίλιον.

Πρόκειται για τον Λάμπρο Λιονά, ο οποίος μεγάλωσε στην Αμερική, όπου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην NEW YORK METROS  (πρωτάθλημα MLS αντρική ομάδα), κάνοντας ταυτόχρονα και σπουδές προπονητικής.  Κατόπιν  μετακόμισε στη Μεγάλη Βρετανία, παίζοντας στη WILDSTONE FC (πρωτάθλημα Coference της Αγγλίας), ομάδα, στην οποία αργότερα υπήρξε και προπονητής.

Εκεί πήρε το δίπλωμα προπονητικής UEFA Β’ της αγγλικής ομοσπονδίας και συνέχισε τις προπονητικές σπουδές του,  παίρνοντας διάφορα διπλώματα (Δίπλωμα Προπονητικής Ποδοσφαίρου  Bronze Coaching License “ International Coach Association”, Δίπλωμα Προπονητικής Ποδοσφαίρου  NSCAA  “Learning Certificate”, Intermediate B. “Word processing , spreadsheets , internet Services , Presentations”).

Επιπλέον επιμορφώθηκε στην Ψυχολογία Νέων Αθλητών “F.A. Soccer Parent” και στην ανίχνευση ταλέντων.

Το 2005 βρίσκεται στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας την Ομάδα Κ17 της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αργότερα αναλαμβάνει γυμναστής του εφηβικού του ΑΝΤΑΓΟΡΑ της Κω και το 2008 προπονεί τους junior σχολής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Aσχολείται ως προπονητής με το εφηβικό του Περάματος, και στη συνέχεια αναλαμβάνει προπονητής στη σχολή της Arsenal στη Βάρη.

Πιθανόν να ακούγεται ανιαρή η απαρίθμηση των προπονητικών εμπειριών ενός προπονητή – υπεύθυνου ακαδημίας, αλλά μήπως είναι καλύτερο αυτό, από το να ΜΗΝ ξέρουμε ποιος είναι ο προπονητής και ποιος ο υπεύθυνος της ακαδημίας, που αναλαμβάνει και προπονεί το παιδί μας;

Όλοι σχεδόν οι γονείς αναρωτιόμαστε, όταν πρέπει να επιλέξουμε ακαδημία, ποια είναι η καλύτερη για να πάμε το παιδί μας. Η ακαδημία High Privilege Soccer πιστεύουμε πως είναι από τις καλύτερες. Πρόκειται πράγματι για μια νέα ακαδημία, με μεγάλη προοπτική, που στεγάζεται σε εξαιρετικούς χώρους, τη διευθύνει ένας αν μη τι άλλο έμπειρος προπονητής με πάμπολλες παραστάσεις από δυο χώρες του εξωτερικού, αλλά και από την Ελλάδα.

Το «πακέτο» περιλαμβάνει μηνιαίες σωματομετρήσεις, μετρήσεις από διατροφολόγο, συνεδρίες ψυχολόγου, αναλύσεις των αγώνων σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, τριμηνιαίες αξιολογήσεις των παιδιών, συμμετοχές σε τουρνουά της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και δοκιμαστικά στην Αγγλία για τα παιδιά που θα ξεχωρίζουν.

Έχουμε λοιπόν να κάνουμε με μια τίμια και αξιοπρεπή προσπάθεια που ευχόμαστε να ευοδωθεί με το καλύτερο τρόπο!

Το football-academies.gr επικροτεί και ενισχύει τέτοιες προσπάθειες, που έχουν όραμα, και  βοηθούν στην σωστή και «υγιή» ανάπτυξη του παιδικού ποδοσφαίρου.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ HIGH SOCCER PRIVILEGE

«Στην High Soccer Privilege είμαστε υπερήφανοι γιατί σαν ομάδα προσπαθούμε να  παίζουμε ποδόσφαιρο γεμάτο φαντασία, που βασίζεται στη σωστή τεχνική.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στη βελτίωση των νεαρών μας ποδοσφαιριστών, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα φτάσουν στο καλύτερο δυνατό τους επίπεδο» μας δήλωσε ο Λάμπρος Λιονάς και πρόσθεσε

«Το προπονητικό μας πρόγραμμα  έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τα βασικά τεχνικά στοιχεία, να αναδείξει το ταλέντο κάθε παίκτη, να τον διασκεδάσει ενώ παράλληλα τον μαθαίνει να παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο».

ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

1. Στατιστική: Για τα τμήματα Παίδων και Παμπαίδων ομαδική – ατομική ανάλυση των αγώνων

2. Διατροφολόγος: Μηνιαίες μετρήσεις (ύψος – βάρος – μυϊκή μάζα – μάζα οστών – βασικός μεταβολικός δείκτης – συνολικό ποσοστό νερού σώματος – σπλαχνικό λίπος – φυσική κατάσταση- προγράμματα διατροφής.

3. Παιδοψυχολόγος: Συνεδρίες με τα παιδιά σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο – Συνεδρίες με γονείς

4. Τριμηνιαία αξιολόγηση παιδιών

5. Δημιουργία ποδοσφαιρικού προφίλ

6. Συμμετοχή σε τουρνουά του εξωτερικού

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Παιδιά της ακαδημίας αλλά και παιδιά εκτός αυτής, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε έξτρα ατομικές προπονήσεις, για βελτίωση της τεχνικής τους. Το πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί, βασίζεται σε πρότυπο πρόγραμμα εξειδικευμένης τεχνικής που διδάσκεται στην Αγγλία.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Τα παιδιά της ακαδημίας, αλλά και αυτά που συμμετέχουν στις ατομικές προπονήσεις, θα τους δίνεται όταν είναι «έτοιμα», η δυνατότητα μέσω της σχολής, της συμμετοχής τους σε δοκιμαστικές προπονήσεις στην Αγγλία.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Το πρόγραμμα των προπονήσεων έχει ως εξής:

ΤΜΗΜΑΤΑ                               ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Παιδικό – Παμπαιδικό              Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη

Τζούνιορ – Προτζούνιορ            Τρίτη – Πέμπτη

Όλα τα τμήματα συμμετέχουν σε ετήσιο τουρνουά και φιλικούς αγώνες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ

High Privilege Soccer

Γήπεδα ILION F.C., Καπετάν Βέρα 3, Ίλιον

τηλ. 210 2616583, 6908496447

Σχόλια