Ήρθε στον Παναθηναϊκό ο Χέρντερ, πιάνει δουλειά από Δευτέρα!

Ο Χενκ Χέρντερ βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στην χώρα μας και είχε την πρώτη γνωριμία με τον Γιάννη Αναστασίου και το τεχνικό επιτελείο των πράσινων.

Ο Ολλανδός δημοσιογράφος που αποκάλυψε την πρόσληψη του Χενκ Χέντερ στον Παναθηναϊκό μπορεί να έγραψε ότι ο έμπειρος προπονητής θα βρίσκεται στην Αθήνα την Τρίτη για να πάρει μέρος στις προπονήσεις των πράσινων αλλά ο Ολλανδός προπονητής τον διέψευσε.

Και αυτό γιατί ο Χέντερ ήρθε στην Αθήνα το Σάββατο το μεσημέρι και και συγκεκριμένα προς το τέλος της σημερινής πρώτης με τον Γιάννη Σαμαρά, με τον οποίο γνωρίζονται εδώ και χρόνια, να τον παίρνει από το αεροδρόμιο και να τον πηγαίνει απευθεία στο Κορωπί.

Εκεί ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και είχε συνομιλία-συνεργασία με τον Γιάννη Αναστασίου και το υπόλοιπο επιτελείο του Παναθηναϊκού ενόψει και της πρώτης της Δευτέρας.

 

Σε πρώτη φάση ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να αναλάβει το κομμάτι της εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών που ενδεχομένως δεν θα ταξιδέψουν στην Πολωνία μαζί με την αποστολή για διάφορους λόγους αλλά και εκγύμναση του Πράνιτς ο οποίος έχει άδεια μέχρι τις 10 Ιουλίου.

Σχόλια