Στη Βερόνα ο 18χρονος Τρύφωνας Καζβιρόπουλος

Στην Ιταλία και την Βερόνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τρύφωνας Καζβιρόπουλος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, όμως πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο, πως ο πρώην άσος της ΑΕΚ υπολογίζεται ως μία σημαντική μονάδα για το μέλλον.

Ο 96άρης Καζβιρόπουλος  βρισκόταν εδώ και 10 χρόνια στην ακαδημία της ΑΕΚ, ενώ το προηγούμενο καλοκαίρι μετείχε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις στα φιλικά, καθώς και στο επίσημο ματς που αγωνίστηκε.

Μιλώντας τον Ιούνιο για τον Καζβιρόπουλο, ο Άκης Ζήκος, είχε εξηγήσει πως εκείνη την περίοδο και μετά την προετοιμασία στο Πήλιο, τον μικρό τον κατέβασαν στην Κ18 προκειμένου να αποφορτιστεί από τις δυνατές προπονήσεις. Ωστόσο, δεν επανήλθε γρήγορα, έχοντας συχνούς τραυματισμούς.

Η ΑΕΚ συνέχισε να προσπαθεί να επαναφέρει τον Καζβιρόπουλο σωματικά, δουλεύοντας επισταμένως μαζί του. Μάλιστα τον Ιούνιο του πρότεινε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, αφήνοντάς του όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει δανεικός σε κάποια ομάδα προκειμένου να πάρει αγώνες στα πόδια του.

Ο Καζβιρόπουλος και η οικογένειά του ήθελαν να παραμείνει στην ΑΕΚ με επαγγελματικό συμβόλαιο και να μην δοθεί δανεικός. Κάτι με το οποίο δεν συμφωνούσαν οι ιθύνοντες  του Δικεφάλου. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ζήτησε το δελτίο του, η ΑΕΚ το έδωσε, τον άφησε ελεύθερο και έτσι ο μικρός μπήκε στη διαδικασία προς αναζήτηση ομάδας.

Βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο, λόγω του αστείρευτου ταλέντου του, δεν θα ήταν δύσκολο να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Έτσι συμφώνησε σε όλα με την Hellas Verona και από βδομάδα μετακομίζει στην Ιταλία για να συνεχίσει την καριέρα του.

Στην Βερόνα ο Καζβιρόπουλος, θα συναντήσει μία μικρή ελληνική «παροικία», καθώς στην ομάδα αγωνίζονται οι Παναγιώτης Ταχτσίδης, Βαγγέλης Μόρας και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Σχόλια