Ένας συγκλονιστικός πατέρας ποδοσφαιριστή… H ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Στις 7 Δεκεμβρίου 2011,  ένας  πατέρας  νεαρού  ποδοσφαιριστή, μας έστειλε στο football-academies.gr ένα συγκλονιστικό e-mail, ανοίγοντας μας την καρδιά του.

Μας περιέγραψε  το σοκ και τα συναισθήματα του, όταν συνειδητοποίησε ότι ο 14χρονος τότε  γιος του και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, μετά από ένα σοβαρότατο ατύχημα με μηχανάκι (για το οποίο νοσηλεύτηκε μήνες),  ήταν απίθανο να ξαναπαίξει  ποδόσφαιρο.

Ο πατέρας με αφορμή το ατύχημα έκανε μια ειλικρινή,  δημόσια αυτοκριτική για το γεγονός ότι είχε λατρεία στο γιο – ποδοσφαιριστή,  περισσότερο από το γιο – παιδί.

Κι αυτό επειδή,  του δινόταν η ευκαιρία μέσω του ποδοσφαιριστή – γιου, να ονειρεύεται και να ζει  σαν δική του, την  ποδοσφαιρική πορεία του μικρού.

Κάτι που το κρυφοσκέφτονται πάρα πολλοί γονείς.

Προχθές μετά την αναδημοσίευση του άρθρου στο football-academies.gr, ο συγκεκριμένος πατέρας επικοινώνησε εκ  νέου μαζί μας σοφότερος και χαρούμενος, όπως μας είπε.

Ναι,  αυτή η περιπέτεια είχε τελικά αίσιο τέλος.

Κατ΄ αρχήν το παιδί με τη βοήθεια του Θεού, είναι εντελώς καλά, και ξανάρχισε να παίζει ποδόσφαιρο,  σε πολύ γνωστή τοπική ομάδα. Μάλιστα μας έστειλε και βιντεάκια, με την παράκληση όμως να μη δημοσιευτούν, απλώς για να τα δούμε και να χαρούμε μαζί του!!!

Χαρήκαμε πράγματι  πάρα πολύ και βλέποντας τα βιντεάκια διαπιστώσαμε ότι ο μικρός είναι όντως ταλαντούχος ποδοσφαιριστής.

Tο e-mail του πατέρα:

«Με αφορμή την αναδημοσίευση του άρθρου «ΈΝΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ» στο football-academies.gr, θα ήθελα με χαρά να σας ενημερώσω –πληροφορήσω, ότι ο γιος μου είναι τώρα σε άριστη ψυχολογική, σωματική, συναισθηματική και αγωνιστική κατάσταση.

Πηγαίνει στην Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ και απολαμβάνει τις χαρές της καθημερινότητάς του για την ηλικία του.

Μετά από 15μηνη απουσία του από το ποδόσφαιρο που υπεραγαπάει και τη συνεχή κολύμβηση για αποκατάσταση, επέστρεψε ξανά δυνατότερος και σοφότερος.

Αγωνίζεται φέτος σε γνωστή ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος και τα πάει πολύ καλά.

Αν επιθυμείτε μπορείτε να τον δείτε σε κάποια video παρακάτω: ………

Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία.

ΤΗΛ.: …………………

Με τιμή

Α. Ψ.»

Σας παραθέτουμε κάτι που μας είχε πει ο συγκεκριμένος πατέρας στο πρώτο του e-mail:

Ας τ’ αγαπάμε τα παιδιά μας, γι αυτό που είναι και όχι για αυτά που θέλουμε να μας προσφέρουν ή γι’ αυτό που θέλουμε να γίνουν!

Γιάννης Βαλμάς

 

 

Για να δείτε το προηγούμενο άρθρο «Ένας συγκλονιστικός πατέρας ποδοσφαιριστή…» κάντε κλικ εδώ

Σχόλια