ΑΡΣΕΝΑΛ και GRECOTEL, ένωσαν τις δυνάμεις τους! [PHOTOS]

«Πάμε στις διακοπές μας στα Grecotel, για μπάλα μπαμπά;»

Οι μικροί επίδοξοι ποδοσφαιριστές θα μαθαίνουν πλέον την τεχνική του ποδοσφαίρου
απολαμβάνοντας τις πιο αξέχαστες διακοπές! Επαγγελματίες προπονητές από τα Arsenal Soccer Schools έρχονται απευθείας από το Λονδίνο, για να μάθουν στα παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο εφαρμόζοντας τις τεχνικές και τα μικρά μυστικά της θρυλικής ομάδας της Arsenal.

Οι  ποδοσφαιρικές σχολές  Arsenal Soccer Schools, ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Όμιλο Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, τη μεγαλύτερη αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων στην Ελλάδα και αυτό το καλοκαίρι “θα παίζουν μπάλα” σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του ομίλου.

Στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο του Pallas  Athena, Grecotel Boutique Resort, στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλατεία Κοτζιά, έγινε η συνέντευξη τύπου για την επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας της ARSENAL SOCCER SCHOOLS με την CRECOTEL , που αφορά την απασχόληση με μαθήματα ποδοσφαίρου και ανάλογα παιχνίδια των νεαρών τουριστών και όχι μόνο, οι οποίοι παραθερίζουν στα ξενοδοχεία του ομίλου CRECOTEL.

Η ιδέα είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα των καλοκαιρινών διακοπών και η διαφορά για όλους μας, είναι ότι το ζούμε με τα παιδιά μας. Εκτελείται δε από προπονητές του team της ARSENAL από την Αγγλία και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις διακοπές τους, ενώ παράλληλα θα μάθουν την τεχνική και τα μικρά μυστικά του ποδοσφαίρου, τις αρχές του “ευ αγωνίζεσθαι”, τη σημασία της ομαδικότητας, μέσω της προπόνησης με διασκεδαστικό τρόπο, εκτελώντας το πρόγραμμα Junior Gunners.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

• Προπονητή της Arsenal από την Αγγλία

• Δύο ώρες προπόνηση την ημέρα, έξι ημέρες την εβδομάδα

• Ισχύει αποκλειστικά για παιδιά ηλικίας 5 έως 14 ετών

• Από 1 έως 3 γκρουπ ημερησίως (ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών)

• Αθλητικά είδη, διαθέσιμα στο εμπορικό κατάστημα στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων

Το πρόγραμμα αφού δοκιμάστηκε πιλοτικά στην Κρήτη με μεγάλη επιτυχία, για φέτος εφαρμόζεται σε 4 πολυτελή ξενοδοχεία από τα 30 της CRECOTEL. Tα καλοκαιρινά προγράμματα θα λειτουργήσουν από τις 10 Ιουνίου έως τις 10 Σεπτεμβρίου, στο Olympia Riviera Resort Κυλλήνη Πελοπόννησος, στο Cape Sounio Σούνιο, στο Amirandes Ηράκλειο Κρήτης και στο Creta Palace Ρέθυμνο Κρήτης.

Με την εγγραφή των παιδιών στο πρόγραμμα “Play the Arsenal Way” οι διακοπές αποκτούν άλλη μορφή. Οι γονείς απολαμβάνουν τα κορυφαία θέρετρα και τις μαγικές παραλίες των Grecotel Hotels & Resorts, ενώ τα παιδιά μαθαίνουν ποδόσφαιρο και κοινωνικοποιούνται μέσα από την ομαδικότητα και το “fair play” που αποτελούν χαρακτηριστικά του προγράμματος.

Ο διάσημος προπονητής της Arsenal Kieron Lewis, έρχεται από 20-24 Ιουνίου στο Olympia Riviera Resort για να ανακαλύψει δύο νέα ταλέντα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές αφού παρακολουθήσουν το ειδικό πρόγραμμα προπόνησης οι 2 καλύτεροι παίκτες θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να τα ταξιδέψουν δωρεάν στο Λονδίνο και να γνωρίσουν τους παίκτες της Arsenal απο κοντά.

Στην παρουσίαση της συνεργασίας ανακοινώθηκε παράλληλα  ότι, ο όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel σε συνεργασία με την Arsenal in the Community και την JAG Winning Sports, εταιρία που έχει τα δικαιώματα των Arsenal Soccer Schools σε Ελλάδα και Κύπρο, θα διοργανώσουν το Μάιο του 2017 τον φιλανθρωπικό περίπατο ELPIDA Charity Trek, στο περίφημο Δάσος της Στροφιλιάς. αγώνα βετεράνων και αγώνες των επίλεκτων τμημάτων των σχολών της Αρσεναλ. Τα έσοδα από τις συμμετοχές του ELPIDA Charity Trek θα διατεθούν στο Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» που πρωταρχικός του στόχος είναι η λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Την παρουσίαση της συνεργασίας έκαναν ο Διευθυντής Μάρκετινγκ του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, Γιάννης Τσίχλης,  ο Γενικός Διευθυντής των Σχολών της Arsenal στην Ελλάδα και την Κύπρο Γιώργος Τόλιας και ο Επιστημονικός Διευθυντής του Συλλόγου «Οραμα Ελπίδας» Στέλιος Γραφάκος. Επίσης ήταν παρόντες ο Skout των Arsenal Soccer Schools σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, Λάκης Παπαιωάννου και ο συνεργάτης των σχολών Θεόφιλος Καρασαββίδης.

Τάκης Κεφάλας, για το Football-Academies.gr

Σχόλια