Τερματοφύλακες από το μέλλον! – Goalkeeper Development Camp – Αθήνα, 27-30 Δεκεμβρίου 2014

Το Goalkeeper Development Program είναι ένα ολοκληρωμένο ετήσιο πρόγραμμα των Arsenal Soccer Schools αποκλειστικά για τερματοφύλακες γεννημένους τα έτη1998 εως 2006.

Στόχος του προγράμματος είναι η συνεχής εξέλιξη και καλύτερη δυνατή προετοιμασία των παιδιών ώστε να αποκτήσουν την απαραίτητη τεχνική κατάρτιση και να διεκδικήσουν την είσοδο τους, ανάλογα με την ηλικία τους και το επίπεδο τους, είτε στην Arsenal FC Elite Academy South East Europe, είτε σε ακαδημία επαγγελματικής ομάδας στο εξωτερικό ή την Ελλάδα με τη συμπλήρωση του 16ου έτους από τη γέννηση τους.

Το επόμενο βήμα του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου με τη διεξαγωγή Camp. Εκεί οι νεαροί τερματοφύλακες θα ακολουθήσουν ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης, αξιολόγησης  αλλά και καθοδήγησης για τα μετέπειτα προπονητικά βήματα.

Την σεζόν 2011-12, την πρώτη πιλοτική χρονιά του προγράμματος, το πρόγραμμα γνώρισε τη πρώτη του επιτυχία αφού ο Dejan Iliev, που άνηκε σε συνεργαζόμενη σχολή του δικτύου στη FYROM και συμμετείχε στο πρόγραμμα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Arsenal.

Την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Hennie Ardesch, καθηγητής προπονητών τερματοφυλάκων στην Ολλανδία (με θητεία τόσο στην Ολλανδική ομοσπονδία όσο και στην FC Twente) και συνεργάτης των Arsenal Soccer Schools σε Ελλάδα και Κύπρο.  Ο κ. Ardesch ειδικεύεται στην εξέλιξη ταλαντούχων τερματοφυλάκων σε νεαρή ηλικία και την εκπαίδευση προπονητών. Η συχνή παρουσία του στη χώρα μας, όπου παράλληλα με την προπόνηση ταλαντούχων νέων, συνεργάζεται και επιμορφώνει προπονητές τερματοφυλάκων των Arsenal Soccer Schools, οι οποίοι επιβλέπουν το πρόγραμμα στις κατά τόπους σχολές, εξασφαλίζει ένα επαγγελματικό και ποιοτικό σύστημα προπόνησης και αξιολόγησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε  τηλεφωνικά στο  210 9944784 (καθημερινά 09:30-16:30) είτε μέσω email στη διεύθυνση info@arsenalfootball.gr

Σχόλια