Γνωρίστε τα Smartfootball Technical Schools, σε ανοιχτή, δωρεάν, προπόνηση!

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές 6-19 ετών, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη μεθοδολογία Smartfootball, λαμβάνοντας μέρος σε μία δωρεάν προπόνηση.

Η προπόνηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 20:00, στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Planet One» στο Γέρακα.

Εκεί οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα δουν στην πράξη τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να βελτιώσουν τις ατέλειές τους, αλλά και οι γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μία εικόνα της μεθοδολογίας Smartfootball, αλλά και να ενημερωθούν σχετικά με το πρόγραμμα, τις παροχές και τα χαρακτηριστικά των Technical Schools.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας World Sports:

Έλα και εσύ να γνωρίσεις τα Smartfootball Technical Schools, στην ανοιχτή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στον Γέρακα!

Smartfootball Technical School και στον Γέρακα, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία «γεύση» από τη μεθοδολογία Smartfootball, λαμβάνοντας μέρος σε μία δωρεάν προπόνηση, στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Planet One».

Η ανοιχτή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11 Απριλίου, ημέρα Πέμπτη, στις 20:00 και απευθύνεται σε ποδοσφαιριστές 6-19 ετών, στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Planet One» Κλεισθένους 399 στον Γέρακα.

Τα Smartfootball Technical Schools στοχεύουν στην ατομική βελτίωση των παικτών, προσφέροντας μία προπόνηση την εβδομάδα βασισμένη στη μεθοδολογία Smartfootball, συμπληρώνοντας έτσι την προπόνηση ενός ποδοσφαιριστή με την ομάδα του.

Παράλληλα, μέσω των ανοιχτών προπονήσεων θα έχουν και οι γονείς την ευκαιρία να αποκτήσουν μία εικόνα της μεθοδολογίας Smartfootball, παρακολουθώντας από κοντά την προπόνηση. Επίσης μετά το τέλος της προπόνησης θα υπάρξει προς τους γονείς παρουσίαση σχετικά με το πρόγραμμα, τις παροχές και τα χαρακτηριστικά των Technical Schools.

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν, λόγω όμως περιορισμένου αριθμού θέσεων απαιτείται δήλωση συμμετοχής την οποία μπορείτε να συμπληρώσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Βασικές Πληροφορίες:

Smartfootball Technical School Γέρακας

Ημέρα και ώρα διεξαγωγής:  Πέμπτη 11 Απριλίου 20:00 (ώρα προσέλευσης 19:30)

Τοποθεσία: Planet One (Κλεισθένους 399,  Γέρακας)

Δικαίωμα συμμετοχής: Παίκτες 6 – 19 ετών

Επικοινωνία:

info@worldsports.gr

+306947273060

Νίκος Τζώτζιος

 

Σχόλια