Από τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ στην ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ο 98άρης ΟΡΕΣΤΗΣ ΓΙΩΤΗΣ

Άλλος ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής επιλέχθηκε από Ολλανδική ομάδα και πλέον έχει ενταχθεί στο δυναμικό της.

Ο λόγος για τον Ορέστη Γιώτη, που είναι γεννημένος το 1998 και πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα Κ17 του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στην HAAGLANDIA Κ19 της Ολλανδικής ομάδας.

Ο 17χρονος παίκτης θα είναι συμπαίκτης με ένα ακόμα παιδί από την Ελλάδα που επιλέχθηκε από τον συγκεκριμένο σύλλογο. Η επιλογή του έγινε, αφού προηγήθηκε αξιολόγηση και δοκιμαστικό στην ομάδα και ο μικρός μαγνήτισε αμέσως τα βλέμματα των υπεύθυνων του ολλανδικού κλαμπ.

Ο Ορέστης Γιώτης πήγε στην Ολλανδία μέσω της πλατφόρμας Soccer Promo και τον παίκτη συνόδευσε ο Σπύρος Μαραθωνίτης.

Σπουδαίο ρόλο σ’ αυτή τη μεταγραφή και τη προετοιμασία του αθλητή, έπαιξε ο προσωπικός του προπονητής Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, ο οποίος δούλεψε πολύ με τον αθλητή σε ατομικό επίπεδο και βέβαια η εμπιστοσύνη και η συνεργασία που έχει ο συγκεκριμένος προπονητής με την πλατφόρμα Soccer Promo, αλλά και με τον Σπύρο Μαραθωνίτη.

Ο Γιώτης εδώ και 20 ημέρες κατοικεί μόνιμα στη «Χώρα της Τουλίπας» και βέβαια πηγαίνει σε διεθνές σχολείο (Αγγλικά – Ολλανδικά) και έρχεται να προστεθεί στους άλλους Έλληνες ποδοσφαιριστές, που έκαναν το μεγάλο τους βήμα για την καριέρα τους, στην Ολλανδία.

* Στη φωτογραφία του θέματος, ο Ορέστης Γιώτης (αριστερά) και ο προσωπικός του προπονητής, Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια