Γιώργος Δανόπουλος: «Φεύγω γεμάτος και πολύ ευτυχισμένος»

Ο προπονητής της ομάδας Κ17 του Βόλου Γιώργος Δανόπουλος, ανήγγειλε με ανάρτησή του στο Facebook ότι αποχωρεί από τους «κυανέρυθρους».

Ο έμπειρος προπονητής μετά από τρία χρόνια εξαιρετικής δουλειάς στην ομάδα, δηλώνει ότι φεύγει γεμάτος και πολύ ευτυχισμένος.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Δανόπουλος:

«Ένας κύκλος τριών ετών έφτασε στο τέλος του. Ένας κύκλος με πολλές εμπειρίες και ένα μεγάλο σχολείο για μένα. Ένας κύκλος με πολλές φιλίες, κάθε μέρα δούλευα με πολύ πάθος, με πολύ όρεξη και το μόνο μου μέλημα ήταν η εξέλιξη των παιδιών. Πολλές φορές το πάθος σε παρασύρει σε λάθη, το μόνο που μπορείς να κάνεις να τα δεις και να τα διορθώσεις, κοιτώντας την επόμενη μέρα, όπως και κάναμε.

Στο τέλος, όμως, μένει η τεράστια εξέλιξη της ομάδας και ότι είμασταν μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες για την αφοσίωση. Ήταν μεγάλη μου τιμή να δουλεύω με αυτή την ομάδα, την τεράστια θέλησή και υπομονή που έδειξαν.

Να ευχαριστήσω τον Χρήστο Οικονόμου, που ήταν εκεί για όλα τα προβλήματα, τον κ. Αντώνη Μπέο, ως υπεύθυνο της ομάδας και περισσότερο τον δήμαρχο κ. Αχιλλέα Μπέο για την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω στο υψηλότερο επίπεδο του πρωταθλήματος, έστω και από την κατηγορία της Κ17. Θα είναι πάντα από τις πιο όμορφες εμπειρίες μου και τις πιο δύσκολες παράλληλα, λόγω του επιπέδου του πρωταθλήματος. Το οικογενειακό κλίμα και η θέλησή για εξέλιξη ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της ομάδας αυτής. Γι’ αυτό και φεύγω γεμάτος και πολύ ευτυχισμένος.

Θα είμαι πάντα φίλος αυτής της ομάδας, θα παρακολουθώ ακόμα περισσότερο την εξέλιξη της και θα χαίρομαι μαζί της. Ευχαριστώ πολύ για όλα».

Σχόλια