Γιατί δεν με αφήνουν να παίξω ποδόσφαιρο; – ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Στους αρμόδιους απευθύνεται σε ανάρτησή της, η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού και ζητά να εκκινήσει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και οι Ακαδημίες, ώστε να δοθεί ξανά ζωή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού:

🇹🇭Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C.🇹🇭 #ΑΝΟΙΞΤΕ_ΤΑ_ΓΗΠΕΔΑ #Ο_ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ_ΕΙΝΑΙ_ΥΓΕΙΑ #SOS #ΔΩΣΤΕ_ΖΩΗ_ΣΤΟ_ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #ΑΦΗΣΤΕ_ΤΑ_ΝΕΑ_ΠΑΙΔΙΑ_ΝΑ_ΑΘΛΗΘΟΥΝ…

Ο αθλητισμός είναι υγεία….Η υγεία είναι πάνω από όλα… Όλος ο πλανήτης παίζει ποδόσφαιρο… Τα νέα παιδιά αγωνίζονται, αθλούνται στα γήπεδα… Αυτό είναι υγεία είναι το φυσικό εμβόλιο της φύσης, της ζωής σε κάθε ιο…

Ο αθλητισμός είναι η δύναμη του οργανισμού και της ψυχολογίας για να ξεπερνά κάθε δυσκολία και να διασκεδάζει με υγεία …. Σε όλο τον κόσμο αυτό το ξέρουν και ο αθλητισμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη….. Εκτός από την χώρα που γέννησε τον αθλητισμό …. Την Ελλάδα μας που ακόμα δυστυχώς τον έχει σε λουκέτο….

Δυστυχώς κανένας σεβασμός σε χιλιάδες ανθρώπους που περιμένουν με αγωνία να μπουν στο γήπεδο να κάνουν αυτό που αγαπούν… Τελικά στην χώρα μας τι είναι ο αθλητισμός ….? Γιατί τέτοια αντιμετώπιση? Γιατί δεν μας αφήνετε να παίξουμε ποδόσφαιρο? Γιατί ενώ αλλού είναι το πρόβλημα χτυπάτε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο? Γιατι ενώ ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα με κρούσματα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το κρατάτε στον πάγο? Γιατί αφήνετε νέα παιδιά έξω από γήπεδα και καθηλωμένα σε ανούσια πράγματα?

Η βάση και αρχή του ποδοσφαίρου είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…. Όλα από εκεί ξεκινούν… Νέα παιδιά με όνειρα και στόχους, άνθρωποι που μοχθούν μέρα και νύχτα και βάζουν ψυχή, χρήματα και αγάπη για να υπάρχουν οι ομάδες να υπάρχουν Ακαδημίες για τα μικρά μας παιδιά ώστε να αθληθούν με υγεία με κανόνες και να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι πρώτα από όλα.

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι η ασπίδα σε κάθε τι άσχημο γύρω μας…. Επιτέλους δώστε την σημασία και τον σεβασμό που του αξίζει… Επιτέλους ανοίξτε τα γήπεδα να αρχίσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα… Υπάρχει υπευθυνότητα και κανόνες, σε έναν ανοιχτό χώρο με οξυγόνο ατελείωτο και με λίγα άτομα δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος…. Τι ποιο υγιές από αυτό? Τι ποιο υγιές από έναν ανθρώπινο οργανισμό σε άσκηση και σε καλή ψυχολογία?

Κύριοι αρμόδιοι είναι απλά τα πράγματα…. Δώστε ζωή ξανά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό…. Η αγάπη για το ποδόσφαιρο φαίνεται στις πράξεις όχι στα λόγια…

Δώστε την έναρξη ώστε να νιώσουν οι νέοι το μέλλον της χώρας μας ότι τους θέλετε στα γήπεδα και όχι με κατάθλιψη σε έναν υπολογιστή μπροστά….

Κυριοι αρμόδιοι σας το ζητάμε με απόλυτο σεβασμό και αγωνία….

Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο τώρα … Είναι δικαίωμα μας, είναι κομμάτι της ζωής μας… Το αγαπάμε…. Σεβασμός στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

⚽❤️💙🇹🇭 #ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ⚽

Σχόλια