Γιάννης Γκούμας: “Περήφανος για τα παιδιά, συνεχίζουμε βήμα-βήμα”

Μαθημένος σε νίκες και επιτυχίες στη μεγάλη ποδοσφαιρική του καριέρα, ο Γιάννης Γκούμας δεν “πετάει στα σύννεφα” μετά τη μεγάλη νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Σκοτίας στο Εδιμβούργο, που την έφερε στην πρώτη θέση του 4ου  ομίλου, εκθρονίζοντας την αντίπαλό της.

“Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για τα παιδιά, αλλά δεν πετύχαμε ακόμη τίποτε”, δηλώνει ο Θεσσαλός τεχνικός στο epo.gr.

“Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το παιχνίδι. Ένα μεγάλο μπράβο γιατί έμειναν πιστοί στο πλάνο που είχαμε για το ματς και δεν το φοβήθηκαν ούτε όταν μείναμε με δέκα παίκτες.

Μάλιστα, είναι αξιοσημείωτο ότι δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Η Εθνική Ελπίδων είναι ομάδα με χαρακτήρα”, δήλωσε για τη μεγάλη νίκη στο Εδιμβούργο ο Γιάννης Γκούμας.

Όσο για τη συνέχεια, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δείχνει αισιόδοξος, αλλά τονίζει ότι οι επιτυχίες έρχονται βήμα-βήμα και δεν πρέπει να βιάζεται κανείς να πανηγυρίσει:

“Μπορεί η χαρά γι αυτή τη σπουδαία νίκη να είναι μεγάλη, ωστόσο δεν έχουμε πετύχει ακόμη τίποτε. Τώρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα παιχνίδια του Μαρτίου ώστε να συνεχίσουμε την πορεία προς την πρόκριση.

Έχω όμως εμπιστοσύνη στα παιδιά και ξέρω ότι θα παραμείνουν προσγειωμένα. Συνεχίζουμε με την ίδια νοοτροπία, με σοβαρότητα, σεμνότητα και πολλή δουλειά”.

Σχόλια