Γιαννιτσάνη και Μουζακίτη θέλει δανεικούς η Νίκη Βόλου

Γιαννιτσάνης και Μουζακίτης φέρεται να βρίσκονται στο «στόχαστρο» της νεοφώτιστης Νίκης Βόλου, με τον Παναθηναϊκό να τους δίνει δανεικούς… υπό προϋποθέσεις.

Η ακαδημία του Παναθηναϊκού είναι γεμάτη ταλέντο, όπως αποδεικνύεται άλλωστε και από την στελέχωση της πρώτης ομάδας με ουκ ολίγους παίκτες από το «φυτώριο». Νίκος Γιαννιτσάνης και Αλέξανδρος Μουζακίτης είναι δυο παίκτες που «προβιβάστηκαν» από τους Νέους, αλλά δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα…

Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Sportday, οι δυο νεαροί επιθετικοί είναι του «τριφυλλιού»… απασχολούν τη Νίκη Βόλου, με τη νεοφώτιστη ομάδα να θέλει να τους πάρει ως δανεικούς για τη νέα σεζόν! Εξέλιξη που θα δώσει στους δυο παίκτες τη δυνατότητα να… ψηθούν και να γυρίσουν βελτιωμένοι.

Οι δύο γεννημένοι το 1994 είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας στην επίθεση και εφόσον η Νίκη τους αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού, θα τη βοηθήσουν πάρα πολύ.

Πάντως, εάν ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να τους παραχωρήσει δανεικούς, επιβάλλεται να εξασφαλίσει ότι θα έχουν χρόνο συμμετοχής, ώστε να μην συμβεί ότι με τον Κώστα Αποστολόπουλο στην Παναχαϊκή, ο οποίος δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο.

Σχόλια