Γιαγκιόζης: “Ήταν φανταστικό αυτό που έζησα”

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης επέστρεψε στο Ηράκλειο το απόγευμα της Δευτέρας (14/1) μετά την συμμετοχή του με την Εθνική  Κ18 στο «Valentin Granatkin 2013» που έγινε στην Αγ. Πετρούπολη της Ρωσίας.

Ο Γιαγκιόζης συμμετείχε ως βασικός σε τρεις (3) αγώνες, οι οποίοι ήταν όλοι νικηφόροι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η Εθνική Κ18 έδωσε συνολικά πέντε (5) αγώνες.

Ο διεθνής παίκτης του ΟΦΗ λίγες ώρες μετά την επιστροφή του μίλησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα omilitis.gr για την πολύ μεγάλη εμπειρία που έζησε στο διεθνές τουρνουά.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιαγκιόζη:

Αρχικά ο Γ. Γιαγκιόζης μίλησε για τις εντυπώσεις του από το σπουδαίο διεθνές τουρνουά: “Ήταν φανταστικό αυτό που έζησα στην Ρωσία. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα τόσες εμπειρίες. Αντιμετώπισα παίκτες από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, που έχουν ήδη σπουδαίες ποδοσφαιρικές εικόνες. Ήταν πολύ ανταγωνιστικό το επίπεδο των αγώνων, αφού συμμετείχαν οι πιο “δυνατές” εθνικές ομάδες. Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα το να λάβω μέρος σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά”

Ο 18χρονος (3/4/1995) διεθνής πορτιέρο του ΟΦΗ δεν παρέλειψε να μιλήσει για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΟΦΗ: “Στις ακαδημίες του ΟΦΗ είμαι εδώ και 12 έτη. Γίνεται πολύ καλή δουλειά από όλους τους προπονητές. Η δουλειά αυτή με βοήθησε πάρα πολύ να φτάσω μέχρι την Εθνική Ελλάδας και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Και στο μέλλον θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω.”

Για την ποδοσφαιρικό του μέλλον στον ΟΦΗ και γενικά στο ποδόσφαιρο: “Θέλω να βάζω έναν – έναν τους στόχους στην ποδοσφαιρική μου καριέρα που μόλις τώρα ξεκινάει. Πρώτα από όλα θέλω να υπογράψω το επαγγελματικό μου συμβόλαιο στον ΟΦΗ. Να παίξω στην ομάδα που μεγάλωσα και σιγά-σιγά με προσπάθεια να καθιερωθώ στην ενδεκάδα. Αφού γίνουν όλα αυτά στόχος θα είναι μια καλή μεταγραφή. Άλλα όπως ανέφερε θα προσπαθώ κάθε στόχο ξεχωριστά.”

Σχόλια