Για την 5η θέση στην Ελβετία, οι Νέοι του Ολυμπιακού – Νίκησαν το Αμβούργο, έχασαν από Λίβερπουλ

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού στη 2η ημέρα του διεθνούς τουρνουά της FC Aesch που διεξάγεται στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα ηττήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου με 2-0 από την Λίβερπουλ και εν συνεχεία το απόγευμα κέρδισε με 3-0 το Αμβούργο και κατέλαβε την 3η θέση στο Β’ όμιλο. Έτσι την Κυριακή στις 13:15 θα διεκδικήσει την 5η θέση στο τουρνουά απέναντι στην οικοδέσποινα Aesch.

Στον αγώνα με την Λίβερπουλ, στην οποία είναι προπονητής ο Στίβεν Τζέραρντ, είχε δυο πρόσωπα. Ένα καλό στο δεύτερο ημίχρονο και ένα κακό στο πρώτο. Τα δυο γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός ήταν από εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι της Λίβερπουλ.

Στην αναμέτρηση με το Αμβούργο ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός. Πέτυχε τρία γκολ και είχε ακόμη δυο κλασσικές ευκαιρίες.  Τα γκολ με το Αμβούργο πέτυχαν οι: Νεοφυτίδης (13’), Ξενιτίδης (25’), Κωστανάσιος (43’).

«Έτσι πρέπει να παίζουμε. Η ομάδα είναι νέα ακόμη. Θέλουμε δουλειά. Σιγά σιγά θα την χτίσουμε. Μου άρεσε η ομάδα με το Αμβούργο. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο», σημείωσε μετά από τον αγώνα με τους Γερμανούς ο Βασίλης Βούζας.

Οι συνθέσεις των δυο αγώνων του Ολυμπιακού:

Η αρχική σύνθεση με την Λίβερπουλ:  Καράδαης, Τσιμπούκας, Λάμπρου, Γαλούπης, Ράμα, Νεοφυτίδης, Πέιος, Φυτόπουλος, Βρουσάι, Ντουμάνης, Βοϊλης. Αγωνίστηκαν και οι: Αγγελόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουγιός, Τσιριγώτης, Κωστανάσιος, Αγιώτης, Χατζηιωαννίδης, Κιρτζιαλίδης.

Η αρχική σύνθεση με το Αμβούργο: Αγγελόπουλος, Αγιώτης, Κουγιός, Χατζηιωαννίδης, Ράμα, Νεοφυτίδης, Πέιος, Κιρτζιαλίδης, Κωστανάσιος, Ξενιτίδης, Τσιριγώτης.  Αγωνίστηκαν και οι: Τσιμπούκας, Βρουσάι, Βοϊλης, Φυτόπουλος, Παπαδόπουλος, Λάμπρου.

Σχόλια