Για τη νίκη με τη Μάλτα, η Εθνική Ελπίδων

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες στον 7ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013/15, η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει τη Μάλτα στις 15/10 και ώρα 17:00 στο Ta΄ Qali National Stadium.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ουραγό του βαθμολογικού πίνακα για να παραμείνει σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση και να αντιμετωπίσει με καλύτερη ψυχολογία τη Σουηδία στην Κατερίνη και την πρωτοπόρο Πολωνία στην Κρακοβία στις 15 και 19 Νοεμβρίου, αντίστοιχα.

«Πάντα κρύβονται δυσκολίες σε αγώνες όπως ο αυριανός με τη Μάλτα, καθώς αν δεν είσαι συγκεντρωμένος είναι πιθανό να πέσεις θύμα έκπληξης.

Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, αυτή είναι η φιλοσοφία μας και θα δώσουμε το 100% για να νικήσουμε και να ξαναβρεθούμε κοντά στις πρώτες θέσεις του ομίλου μας. Μας στεναχώρησε η ήττα στην Τουρκία και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε και να προσπαθήσουμε περισσότερο για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος», δήλωσε στο epo.gr ο διεθνής αμυντικός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ισλανδός Θόροντουρ Χιάλταλιν, με βοηθούς τους Άσκελ Θορ Γκίσλανσον-Γκίλφι Μαρ Σίγκουρντσον και 4ο διαιτητή τον Βίλχιαλμοουρ Άλβα Θοράρινσον (όλοι από Ισλανδία).

Σχόλια